Overig Hoe speel je kansspellen op een verantwoorde manier en vergroot je je...

Hoe speel je kansspellen op een verantwoorde manier en vergroot je je winkans?

Het is altijd leuk om samen spellen te spelen met vrienden. Je kunt thuis bordspellen spelen, maar je kunt ook online kansspelen doen. Bovendien kun je natuurlijk ook in het echt kansspelen doen waarbij het net wat spannender is, dan thuis achter je computer. Waar je ook gaat spelen, het is van belang dat je verantwoord hiermee omgaat, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan die je liever had willen voorkomen. In dit artikel lees je 5 tips die je helpen om verantwoord te spelen en lees je wat je kunt doen om je winkans te vergroten.

Tip 1. Bepaal van tevoren hoeveel je maximaal uitgeeft

Voordat je van start gaat met het spel is het een slim idee om voor jezelf vast te stellen hoeveel geld je maximaal wilt uitgeven. Het is namelijk vaak verleidelijk om te blijven spelen en zo meer te winnen, maar het is ook mogelijk dat je verliest. Dit wil je misschien proberen terug te winnen door extra in te zetten, maar het is beter dit niet te doen. Hoe meer je inzet, hoe meer je kunt verliezen. Dus stel het bedrag van tevoren vast en je hebt niets om te vrezen.

Tip 2.  Stop op tijd

Hoe leuk is het als je een spel hebt gewonnen met het vastgestelde bedrag dat je van tevoren met jezelf hebt afgesproken. Je houdt dan namelijk rekening met het feit dat je geld kunt verliezen, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je wint. Als je dan hebt gewonnen, dan is het een goed idee om op tijd te stoppen met spelen, voordat je misschien weer alles verliest. Op tijd stoppen, zorgt uiteindelijk ook voor meer rust en minder stress. Zo houdt je een positief gevoel over aan het spel en is het de volgende keer weer net zo leuk.

Tip 3. Kies betrouwbare kansspellen

Als je van plan bent om te spelen, doe dan eerst onderzoek en ga na waar je het beste kunt spelen. Je wilt namelijk niet dat je opgelicht wordt en dat je geld verliest. In Nederland zijn er verschillende bedrijven waar je fysiek spellen kunt spelen die betrouwbaar zijn, maar online kun je ook genoeg vinden. Wil je weten welke dit zijn? Lees dan hier wat veiligste online casino’s zijn.

Tip 4. Oefen voordat je speelt

Een tip om je winkans te vergroten, is om eerst een paar keer te oefenen voordat je geld inzet. Vraag aan vrienden of ze je de spelregels kunnen uitleggen en speel vervolgens een paar keer met hen samen. Zo krijg je de regel onder de knie en voel je je zekerder wanneer je voor de echt gaat spelen. Weten je vrienden niet hoe een bepaald spel gespeeld wordt? Dan zijn er altijd nog Youtube tutorials die je kunt bekijken of kun je aan personeel in een kansspelbedrijf vragen of ze je helpen het spel uit te leggen.

Tip 5. Speel op nieuwe kasten

Als je fysiek kansspelen leuk vindt en het bedrijf heeft nieuwe speelkasten neergezet, dan is de kans groter dat je hierop wint. De reden hiervoor is omdat deze kasten nog niet helemaal goed zijn afgesteld en het bedrijf zelf ook graag wilt dat mensen erop spelen. Het is een soort marketingstrategie, maar ook beginnersgeluk. Bedrijven stellen deze kasten namelijk in door de ervaring. Hoe langer de kasten er staan, hoe beter ze worden afgesteld. Hierdoor kan het daarom moeilijker worden om te winnen.

Tip 6. Kies het spel dat je leuk vind

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je plezier beleeft tijdens het spel. Win je dan ook nog eens? Dan is het een win-winsituatie. Als je het leuk vindt wat je aan het doen bent en je weet wat je precies moet doen, dan is de kans groter dan je ook wint. Er zijn vaak bestaande technieken bij verschillende spellen die je je eigen kunt maken. Zoek deze op internet op, oefen ermee en wie weet ben jij de volgende keer de grote winnaar van de avond.

Tip 7. Let op de uitbetalingen

Bij veel spellen, kun je vaak zien welke cijfers eerder hebben gewonnen. Verspreid daarom je kansen en let goed op deze eerder getrokken cijfers. Zie je bijvoorbeeld dat in de vorige ronde nummer 10 het winnende getal was? Dan is de kans heel klein dat dit nummer de volgende ronde weer wordt getrokken. Hoe langer een nummer niet is gevallen, hoe groter de kans is dat dit uiteindelijk wel gebeurt. Natuurlijk blijft het altijd een kansspel en bestaat de kans ook dat een getal bijvoorbeeld drie keer achter elkaar valt. Ben jij goed in kansberekening? Dan kun je dit misschien toepassen tijdens het spel om zo vaker te winnen.

Zobegaafd redactie
De Zobegaafd.nl redactie is dag in dag uit bezig met het schrijven van nieuwe kwalitatieve en informatieve artikelen om de website verder te verrijken met nuttige informatie. Objectiviteit en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van de redactie en zijn ook dagelijks bezig met het updaten van bestaande artikelen om op die manier de correctheid van de artikelen te waarborgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf op de hoogte

Bij het inschrijven kan je aangeven waar je interesses liggen, zodat je alleen relevante informatie opgestuurd krijgt! Schrijf je snel in en mis geen informatie meer. En vind je de nieuwsbrief niets? Onder elke email vind je een link waarmee je je binnen één klik weer kunt afmelden.

Ook interessant