Over Zobegaafd.nl

Zobegaafd.nl is een informatieve website met informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan gezondheid, lifestyle, de hersenen, stoornissen en nog veel meer. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om je fit, gelukkig en gezond te voelen. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar in de praktijk weten wij dat dit best wel lastig kan zijn. Ten eerste probeert de website jou te informeren over onderwerpen waar jij vragen over hebt. Ten tweede probeert de website je te amuseren en op die manier een gezonder, prettiger en stressloos leven te laten leiden. Veel plezier op de website!

In 2010 zijn we de website begonnen om kwalitatief goede en betrouwbare informatie over gezondheids- en lifestyle gerelateerde onderwerpen beschikbaar te stellen. Hedendaags bestaan er veel website's die onjuiste of onvolledige informatie verspreiden. Zobegaafd.nl werkt daarom samen met diverse experts die de kwaliteit en objectiviteit van de artikelen waarborgen. Ooit zijn we begonnen in de categorie hoogbegaafd, maar momenteel hebben we 22 verschillende categorieën. Het doel van de website is om ingewikkelde informatie over gezondheidsgerelateerde onderwerpen toegankelijk, verteerbaar en bruikbaar beschikbaar te stellen voor iedereen.

Dé experts van Zobegaafd

Zobegaafd.nl heeft artikelen over diverse ver uiteenlopende onderwerpen. Om de kwaliteit van de artikelen op de website te waarborgen werken wij samen met experts die een autoriteit zijn in hun vakgebied. Maak kennis met dé experts van Zobegaafd.nl:

Susan Marletta Hart

Expert hoogsensitiviteit

Marlies Tierens

Expert intelligentietesten

Marc Keller

Expert meditatie & mindfulness

Huub Buijssen

Expert dementie

Jorna Postma

Expert ADHD

Fred de Vries

Onderzoeksjournalist

Mariska de Swart

Expert ADHD

Bianca Walraven

Redacteur

Betrouwbaar en transparant

Wanneer het gaat om je (geestelijke) gezondheid en welzijn, heb je betrouwbare informatie nodig om je te helpen de beste beslissingen te nemen. Het team van Zobegaafd werkt samen met diverse experts op hun gebied. Experts zijn specifiek geselecteerd op basis van hun uitgebreide kennis en praktijkervaring evenals hun vermogen om complexe informatie op een duidelijke en op een behulpzame manier te communiceren. Lees meer over ons redactionele beleid.

Onze productbeoordelingen zijn onafhankelijk en gebaseerd op onderzoek en producttesten en eigen ervaringen. Het kan zijn dat als u links binnen onze inhoud bezoekt, we een kleine commissies ontvangen van uw aankopen. Het feit dat we wel of geen commissie ontvangen, dat we een vergoeding krijgen om een product te reviewen of dat we het product gratis krijgen heeft geen effect op de beoordeling van het product. Meer informatie over ons beoordelingsproces.

Gegevens van Zobegaafd.nl

Zobegaafd.nl is sinds 14 oktober 2010 actief. Het engelse woord “salubrious” is een chique manier om iets te beschrijven dat goed voor je is of over het algemeen gunstig is voor geest of lichaam, maar het hoeft niet beperkt te zijn tot het beschrijven van gezonde voedingsmiddelen of vloeistoffen.