Over Zobegaafd

Zobegaafd.nl is een informatieve website met informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan gezondheid, lifestyle, de hersenen, stoornissen en nog veel meer. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om je fit, gelukkig en gezond te voelen. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar in de praktijk weten wij dat dit best wel lastig kan zijn. Ten eerste probeert de website jou te informeren over onderwerpen waar jij vragen over hebt. Ten tweede probeert de website je te amuseren en op die manier een gezonder, prettiger en stressloos leven te laten leiden. Veel plezier op de website!

Logo zobegaafd

Waarom we deze website hebben gebouwd

In 2010 zijn we de website begonnen om kwalitatief goede en betrouwbare informatie over gezondheids- en lifestyle gerelateerde onderwerpen beschikbaar te stellen. Hedendaags bestaan er veel website's die onjuiste of onvolledige informatie verspreiden. Zobegaafd.nl werkt daarom samen met diverse experts die de kwaliteit en objectiviteit van de artikelen waarborgen. Ooit zijn we begonnen in de categorie hoogbegaafd, maar momenteel hebben we 22 verschillende categorieën. Het doel van de website is om ingewikkelde informatie over gezondheidsgerelateerde onderwerpen toegankelijk, verteerbaar en bruikbaar beschikbaar te stellen voor iedereen.

Opzoek naar informatie

Op de website staat ontzettend veel informatie. Als je geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp en nog veel meer wilt leren, kun je direct zoeken in de onderstaande zoekbalk of direct naar de betreffende categorie gaan:

Volg ons!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons via de sociale media!

Blijf op de hoogte!

Elke week, stuur ik jou een exclusieve mail op wat er nieuw is verschenen op de website. Nieuwe artikelen, testen, boeken en andere interessante informatie.

1,011FansLike
2,135VolgersVolg

De experts van Zobegaafd

Zobegaafd.nl heeft artikelen over diverse ver uiteenlopende onderwerpen. Om de kwaliteit van de artikelen op de website te waarborgen werken wij samen met experts die een autoriteit zijn in hun vakgebied. Maak kennis met dé experts van Zobegaafd.nl:

Susan Marletta Hart

Expert hoogsensitiviteit

Marlies Tierens

Expert intelligentietesten

Marc Keller

Expert meditatie & mindfulness

Huub Buijssen

Expert dementie

Jorna Postma

Expert ADHD

Elke Ederveen

Expert autisme

Mariska de Swart

Expert hoogbegaafdheid

Fred de Vries

Onderzoeksjournalist

Bianca Walraven

Redacteur

Over Salubrious

Zobegaafd.nl is sinds 14 oktober 2010 actief en is onderdeel van Salubrious. Salubrious staat ingeschreven bij de KVK als eenmanszaak en wordt beheert door Boris van der Meer. Het engelse woord “salubrious” is een chique manier om iets te beschrijven dat goed voor je is of over het algemeen gunstig is voor geest of lichaam, maar het hoeft niet beperkt te zijn tot het beschrijven van gezonde voedingsmiddelen of vloeistoffen. Website’s die onderdeel zijn van Salubrious hebben allemaal gemeen dat ze gericht zijn op betrouwbare en correcte informatie geven over gezondheidsgerelateerde onderwerpen. 

Bedrijfsnaam:Salubrious
Website:https://www.salubrious.nl
KVK-nummer:73703400
Vestigingsadres:Akkerslootpolder 1a
2374AA Oud Ade
Nederland
E-mailadres:[email protected]