1. gezondheid
  2. Beste mala

Beste mala 2024 | Top 10 malas

Laatst bijgewerkt: 15 jun. 2023

Bent u op zoek naar een nieuwe manier om te mediteren?

Een mala is het perfecte hulpmiddel voor meditatie. Het is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken, en helpt je je geest te focussen.

Onze top 10 mala's zijn de perfecte manier om te beginnen met meditatie. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en komen in een verscheidenheid van kleuren en stijlen.

Op zoek naar de allerbeste malas? ZoBegaafd.nl zette de tien best geteste malas van 2024 op een rijtje voor je. Bekijk snel welke producten het hebben gered tot de top 3.

Inhoudsopgave

Meer tips?
Naast onze top 10 malas hebben we nog veel meer producten getest. Benieuwd naar onze andere producttests? Bekijk dan ook onze top 10 van de volgende producten eens:

Top 3 beste malas van 2024

We hebben een grote hoeveelheid malas getest en op basis hiervan een top 10 beste malas samengesteld. Maar wat zijn nou de drie beste malas van dit moment? 

Bekijk hieronder direct welke mala volgens ons het beste is in 2024. Om je te helpen, hebben we ook gelijk een webshop gevonden waar je het betreffende product tegen de laagste prijs kan kopen! 

1. Mala Sandelhout 108 kralen - 6mm

De Mala Sandelhout 108 kralen - 6mm. Deze prachtige houten armband is perfect voor diegenen die kwaliteit vakmanschap en elegant design waarderen. Het koord van kralen wordt voornamelijk gebruikt om mantra's te tellen die worden gereciteerd, waardoor het een prachtige aanvulling is op elke gebed of meditatie beoefening. De kralen zijn gemaakt van halfedelstenen, parels, bodhi-zaden of hout, en het koord bestaat uit negen draden, die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het einde vertegenwoordigt wijsheid die volstrekte leegte realiseert, terwijl de cilindervormige kraal erboven de leegte zelf symboliseert. Samen vertegenwoordigen zij de nederlaag van alle tegenstanders.

2. Rhylane - Kralen armband

Maak kennis met de Rhylane Kralenarmband! Deze prachtige armband is gemaakt van echte natuursteen en maakt een geweldig fashion statement. Het is een populaire armband die goed verpakt wordt geleverd, inclusief een luxe zwart fluwelen wikkel van Rhylane. De lengte van de armband is 20 cm, de diameter van de steen is 8 mm, en hij weegt ongeveer 24 gram (120 karaat). Het is gemaakt van Amazoniet natuursteen, zinklegering, en elastiek. Amazoniet staat bekend om het brengen van balans en vrede, en voor bescherming tegen negatieve energie, waardoor deze armband een geweldig geschenk is.

3. Mala ketting 108 kralen hout

Hier is de prachtige Mala ketting! Deze ketting bestaat uit 108 houten kralen, elk 8mm groot. Het perfecte accessoire voor elke outfit, deze ketting kan lang gedragen worden of als armband om de pols gewikkeld worden. De natuurlijke houten kralen zijn een prachtige aanvulling op elke sieradencollectie.

Waarom genoegen nemen met gewoon als het ook buitengewoon kan? De Mala ketting is een must-have voor iedereen die van unieke sieraden houdt. De natuurlijke houten kralen zijn niet alleen mooi, maar ze hebben ook een kalmerend en aardend effect. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe alledaagse ketting of een speciaal cadeau, de Mala ketting zal zeker in de smaak vallen.

Bekijk ook:

 

Top 4-10 malas van 2024

Hoewel de drie bovenstaande malas bij ons als allerbeste uit de bus zijn gekomen, hebben we natuurlijk nog veel meer producten getest. Een goede mala is ook een kwestie van smaak. Zit er in de top 3 beste malas nog geen geschikt product voor je bij, kijk dan snel verder naar de overige producten hieronder.

4. Rhylane Boho mala ketting met vis-hanger

Maak kennis met de Rhylane Boho mala ketting met vissen hanger. Deze prachtige ketting is handgemaakt van hout en keramiek kralen, en is voorzien van een mooie vissen hanger. De kwaliteit is uitstekend, en het wordt goed verpakt geleverd in een mooi juwelenzakje. De ketting is 80 cm lang, en het hangertje is 6 cm lang. Hij weegt slechts 33 gram. De materialen zijn hout, keramiek en zinklegering. Trakteer jezelf of een speciaal iemand op deze unieke en opvallende ketting.

5. 108 Kralen Aarde Lotus Mala Armband

We introduceren de 108 Kralen Aarde Lotus Mala Armband! Deze prachtige armband is gemaakt van natuurstenen kralen van elk 8mm. De armband is verstelbaar zodat hij om de meeste polsmaten past, en meet 92-95cm in lengte.

De 108 kralen op deze armband zijn bedoeld om de lotusbloem voor te stellen, een symbool van zuiverheid, een nieuw begin, en spirituele verlichting. Van het dragen van deze armband wordt gezegd dat het evenwicht en positiviteit in iemands leven bevordert. Het is een perfect geschenk voor iedereen die zijn welzijn wil verbeteren of een nieuw begin wil maken op zijn reis naar zelfontdekking.

6. Mala Rudraksha 108 kralen met Oranje Kwast

Van de heilige Rudraksha kralen wordt aangenomen dat ze mystieke krachten bezitten die de drager kunnen helpen beschermen tegen negatieve invloeden. Van deze natuurlijke kralen wordt gezegd dat ze de concentratie en mentale vermogens verhogen, waardoor ze perfect zijn voor wie zijn focus en productiviteit wil verbeteren. Ayurvedische geschriften wijzen ook op de gezondheidsvoordelen van Rudraksha en beweren dat de kralen kunnen helpen het algehele welzijn te verbeteren. Of je nu je spirituele oefening wilt stimuleren of gewoon wilt genieten van de voordelen van het gebruik van een natuurlijk product, Rudraksha is een geweldige keuze. Onze Mala Rudraksha kralenketting wordt geleverd met 108 kralen en een oranje kwastje, waardoor het de perfecte aanvulling is op je sieradencollectie.

7. Yogi & Yogini naturals Mala agaat elastisch

Maak kennis met de Yogi & Yogini naturals Mala agaat elastische armband! Deze prachtige armband is gemaakt met 108 agaat kralen, en is geregen op een elastische band voor gemakkelijk dragen. Agaat is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing, en staat bekend om zijn aardende werking. Hij kan helpen gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress te verminderen, en bevordert fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Het is ook een goede steen voor bescherming. De mala is van oorsprong een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme, en wordt bij meditatie gebruikt om mantra's te tellen. Een mantra is een verzameling woorden, vaak uit het Sanskriet, die meerdere malen herhaald wordt - traditioneel 108 keer.

8. 108 Kralen Groen - Lotus Mala Armband

Maak kennis met de 108 Kralen Groene Lotus Mala Armband! Deze prachtige armband is gemaakt van natuurstenen kralen van elk 8mm. De armband is verstelbaar zodat hij om de meeste polsen past, en de lengte is 92-95cm.

De lotusbloem is een symbool van zuiverheid, verlichting en groei. Draag deze armband als een herinnering om sterk en geworteld te blijven zoals de lotus, zelfs wanneer het leven moeilijk wordt. Laat de serene groene kleur je motiveren en inspireren om je doelen te bereiken.

Deze armband zou een perfect cadeau zijn voor iedereen die een herinnering kan gebruiken om positief en gefocust te blijven.

9. Elementos Armband Heren - Kralen armband

Deze armband is perfect voor iedereen die een gemakkelijk te dragen accessoire wil dat bij elke outfit past. De zwarte kralen vormen een perfect contrast met de tijgeroog stenen en zorgt ervoor dat deze armband opvalt. De kwaliteit van de kralen en het elastiek zijn van topklasse en het rekt uit om elke polsmaat te passen. Deze armband heeft ook positieve metafysische eigenschappen en kan beschermen tegen negatieve invloeden.

10. Rudraksha Chakra Edelstenen Buddha Mala

De Rudraksha Chakra Gems Boeddha Mala is een prachtig en heilig product met mystieke krachten. Al duizenden jaren gebruiken mensen Rudraksha voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden. Er wordt gezegd dat de persoon die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd is tegen alle negatieve invloeden. De natuurlijke elektromagnetische energie van de heilige Rudraksha kralen verhoogt de concentratie en mentale kwaliteiten. In Ayurvedische geschriften wordt beschreven dat Rudraksha een positieve invloed heeft op de gezondheid van de mens. De effecten van uitgevoerde rituelen en mantra recitatie zijn tien keer krachtiger bij gebruik van Rudraksha.

Concluderend over de beste malas

Dus daar heb je het, onze top 10 malas om uit te kiezen. Wij hopen dat deze lijst u een beter idee heeft gegeven van waar u op moet letten bij de aanschaf van uw volgende mala en dat u niet zult aarzelen om nu een van deze prachtige stukken te bestellen. Dank u voor het lezen en wij wensen u het allerbeste op uw spirituele reis.

Veel gestelde vragen over malas

Op basis van uitgebreid testen en vergelijken, zijn we tot de volgende top 3 malas gekomen:

We stellen onze top 10 altijd samen op basis van uitgebreid testen en vergelijken. Daarbij letten we op verschillende criteria om een mala zo objectief mogelijk te beoordelen. We worden niet betaald om product hoger of lager te zetten. Onze top 10 malas is dus objectief en betrouwbaar.

Bij het testen van een mala letten we onder meer op gebruiksgemak, effectiviteit, levensduur, uiterlijk en de prijs. Op basis hiervan kunnen we een goede inschatting maken van de prijs-/kwaliteitverhouding van een mala. Natuurlijk is het goed om altijd zelf ook een vergelijking te maken. Op die manier weet je zeker dat een product voldoet aan jouw eisen.

Hier moet je op letten bij het vergelijken van malas

Wij hebben voor jou een top 10 beste malas samengesteld. Natuurlijk kan het per persoon verschillen wat je zoekt in een product. Je hebt misschien andere eisen dan waar wij op letten. Als je zelf nog verder een mala vergelijking gaat maken, let dan in elk geval op de prijs-/kwaliteitsverhouding.

In onze top 10 malas hebben we geprobeerd om producten uit verschillende prijscategorieën mee te nemen. Zo is er voor iedereen een keuze. Kijk kritisch en vind zo de beste mala.

Disclaimer: Hoewel met de grootste zorg deze top 10 malas samenstellen, kunnen smaken verschillen. Bovendien zijn wij niet verantwoordelijk voor deze producten. Wij verkopen ze niet zelf. De links naar webshops zijn partners, waar wij geen verantwoordelijkheid bij dragen. Wij worden niet betaald om een mala beter te waarderen. 

Gepubliceerd op: 15 mei 2023

Stel ons een vraag
Group 6

Zobegaafd.nl is een informatieve website met informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan gezondheid, lifestyle, de hersenen, stoornissen en nog veel meer. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om je fit, gelukkig en gezond te voelen. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar in de praktijk weten wij dat dit best wel lastig kan zijn. Veel plezier op de website!

© 2024 Alle rechten voorbehouden