Boekrecensies Boekrecensie: Licht-ingevingen

Boekrecensie: Licht-ingevingen

Marit Karssens
Licht-ingevingen van Marit Karssens. Meer informatie over het boek? Klik hier voor meer informatie.

In het boek ‘Licht-ingevingen’ schrijft Marit Karssens over haar ‘weg naar binnen’ van de afgelopen twaalf jaar en over alle bijzondere gebeurtenissen die sindsdien in haar leven hebben plaatsgevonden. Zo staat Marit sinds 2010 in contact met Herrezen Meester Kuthumi die prachtige en bemoedigende woorden aan haar doorgeeft. Via deze ‘channelings’ krijgt ze naast persoonlijke inzichten ook inzichten die voor vele anderen waardevol kunnen zijn, deze channelings gaan over het grotere geheel. Het boek laat je voelen dat iedereen prachtige ervaringen kan hebben, zolang je er maar voor open staat. Wanneer je met je aandacht naar binnen keert levert dit zoveel moois op. Niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor de mensen om je heen.

‘Dat het Licht van jouw boek naar alle kanten zichtbaar mag worden!’

Over het boek Licht-ingevingen

Licht-ingevingen coverIn het boek vertelt Marit over de spirituele weg die zij de afgelopen jaren heeft afgelegd en de dingen die ze hierbij heeft meegemaakt. Zo schrijft ze over de bijzondere reizen die ze mocht maken, over ontmoetingen met speciale mensen en ook over obstakels die ze zelf tegen kwam. Ook al is Licht-ingevingen een spiritueel boek, het is voor iedereen toegankelijk die ervoor open staat. Marit beschrijft haar reis op een nuchtere manier, waarbij ze alles open, eerlijk en met veel humor beschrijft. Hierdoor is het boek makkelijk leesbaar, maar voel je ook de energie die het bij je van binnen opwekt. Zo zal het licht tijdens het lezen bij iedereen voelbaar zijn.

Naast de persoonlijke verhalen zijn ook verschillende channelings verzameld in het boek. Deze channelings, vol licht en liefde, bevatten inspirerende en bemoedigende woorden. Bij sommige channelings zijn ook bijpassende meditaties te vinden. Daarnaast bevat het boek bijzondere kerst-boodschappen, geheel in de speciale sfeer van de kersttijd, en is er een deel met meer algemene vragen en gechannelde antwoorden die voor iedereen bruikbaar kunnen zijn. Marit hoopt met haar verhaal mensen te raken en te inspireren. Laten we samen het licht verspreiden!

Tijdens de boekpresentatie klonken de woorden: ‘Dat het Licht van jouw boek naar alle kanten zichtbaar mag worden!’

Meer informatie over “Licht-ingevingen”

Ervaringen van lezers

“Het boek is geweldig, krijg soms kippenvel bij de verhalen, het laat je ook anders naar het leven kijken. Als je de verhalen rustig leest beleef je het bijna zelf, je wordt er helemaal in meegenomen. Ik ben ook gelijk een boek over de Katharen gaan lezen naar aanleiding van een verhaal, een heftige geschiedenis.” bron: bol.com

“Een boek wat je weer hoop geeft in turbulente tijden. Aanrader voor ieder die geïnteresseerd is in vernieuwing, groei en verdieping op het persoonlijk vlak.” bron: bol.com

“De beschrijving van jouw ervaringen, zorgt ervoor dat mijn bewustzijn vergroot wordt’. bron: dewegvanhetlicht.nl

Heb je het boek Licht-ingevingen ook gelezen? Laat je ervaring achter in de reacties!

Benieuwd, maar nog niet overtuigd?

Is je interesse gewekt, maar ben je nog niet overtuigd van dit boek? Marit Karssens  leest in de onderstaande video een klein stukje voor uit haar boek.

Licht-ingevingen kopen?

Overtuigd? Het boek Licht-ingevingen is eenvoudig te koop via bol.com.

“Licht-ingevingen” kopen bij bol.com

 

Zobegaafd redactie
De Zobegaafd.nl redactie is dag in dag uit bezig met het schrijven van nieuwe kwalitatieve en informatieve artikelen om de website verder te verrijken met nuttige informatie. Objectiviteit en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van de redactie en zijn ook dagelijks bezig met het updaten van bestaande artikelen om op die manier de correctheid van de artikelen te waarborgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

2 REACTIES

  1. Marit, ik heb je boek met heel veel plezier gelezen! In het boek staan erg leuke verhalen en het boek leest over het algemeen erg lekker weg. Oftewel zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar een goed boek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf op de hoogte

Bij het inschrijven kan je aangeven waar je interesses liggen, zodat je alleen relevante informatie opgestuurd krijgt! Schrijf je snel in en mis geen informatie meer. En vind je de nieuwsbrief niets? Onder elke email vind je een link waarmee je je binnen één klik weer kunt afmelden.

Ook interessant