Bestaan er testen om te testen of je helderziend bent?

0
220

Er zijn professionele helderzienden die een test bij je kunnen afnemen, maar er bestaan ook online zelfhulptesten die je gratis kunt doen. Hoe duur een test precies is bij een helderziende, is erg afhankelijk van de plek waar je heen gaat. De ene helderziende zal hier meer voor vragen dan de andere. Je kunt online zoeken in de zoekmachine. Zoek naar test helderzienden en dan je woonplaats. In plaats van het woord test kun je ook cursus gebruiken.

Vergelijk vervolgens meerdere aanbieders met elkaar en kijk waar jij een goed gevoel bij hebt. Vaak kun je een goede indruk krijgen van een website. En je kunt eventueel ook vragen voor een kennismakingsgesprek, zodat je wat beter op de hoogte bent van de werking. Je weet hierdoor ook meteen wat je kunt verwachten en of je een goede klik hebt met de helderziende in kwestie.

Een kleine nooit is wel dat niet iedereen gelooft in helderziendheid. Daarnaast zijn niet alle helderzienden betrouwbaar. Sommigen zijn vooral uit op je geld. Wees dus vooral kritisch en probeer voor jezelf te bedenken of je zaken met iemand doet die je kunt vertrouwen of niet.  Neem vooral geen overhaaste beslissingen, maar laat je ook niet zomaar overhalen door mensen om er níet in te geloven. Wanneer jij denkt dat een test of cursus om te kijken of je helderziend bent nuttig kan zijn, laat je dan vooral niet tegenhouden en ga ervoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here