Hoogsensitiviteit test voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Hoogsensitiviteit test voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Met deze test kun je testen of je kind hoogsensitief is, dit wordt ook wel hooggevoelig genoemd. Iemand die hoogsensitief is, is over het algemeen gevoeliger voor emoties, pijn en genot. Daarnaast zijn hun zintuiglijke waarnemingen gevoeliger, waardoor hoogsensitieve personen gevoeliger zijn voor drukte, lawaai, geuren en lichtflitsen.

De onderstaande test is speciaal gemaakt voor ouders die het vermoeden hebben dat hun kind hoogsensitief is. Uiteraard kan de test ook gebruikt worden indien het niet uw kinderen zijn, maar bijvoorbeeld een leerling. Wilt u weten of u zelf hoogsensitief bent? Vul dan deze test in om te testen of je hoogsensitief of hooggevoelig bent

Test: Hoogsensitiviteits test

Met deze test kunt u testen of uw kind hoogsensitief (hooggevoelig) is. De test geeft naar onze ervaringen een goed beeld van de situatie van uw kind. U kunt de test starten door op de knop hieronder te drukken:
Begin de quiz
U heeft de test volledig afgerond.Van de %%TOTAL%% vragen heeft u er %%score%% beantwoord met het antwoord "Ja" en %%WRONG_ANSWERS%% met het antwoord "Nee". U heeft %%PERCENTAGE%% procent van de vragen beantwoord zoals een ouder zal doen als zijn of haar kind zeer hoogsensitief is.Naar aanleiding van de door u ingevulde antwoorden kan daarom het volgende geconcludeerd worden:%%RATING%%Wilt u meer informatie? Ga dan naar de volgende pagina d.m.v. op de link te klikken: http://www.zobegaafd.nl/artikelen/hoogsensitief-en-hoogbegaafd/ .
De antwoorden zijn hieronder aangegeven.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
12345
678910
1112131415
1617181920
212223Einde
Terug

.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here