Boekentips Top 5 meditatie boeken

Top 5 meditatie boeken

Meditatie heeft veel voordelen. Het is eenvoudig te leren en kan je zoveel brengen. Het is niet alleen goed om zo je doelen sneller te behalen. Het helpt je ook bij een betere gezondheid. Je lichaam, geest en mind worden een! Ze stemmen zich compleet op elkaar af om je doelen te behalen in je leven. Het is ook erg ontspannend en kan ervoor zorgen, dat stress compleet verdwijnt uit je leven. Meditatie kun je leren. Het is niet moeilijk. Er zijn volop boeken om te starten met mediteren. We geven je graag hieronder een aantal opties om te starten met mediteren vanuit je eigen huis.

1. Meditatie

MeditatieIn dit boek brengen Richard Davidson en Daniel Goleman als wetenschappers en ervaringsdeskundigen een verslag van hun meer dan dertig jaar durende onderzoek naar de blijvende effecten van meditatie. Meditatie is sterk groeiende aan populariteit in het Westen. Wat is het effect van mediteren op ons brein en op onze hersenen? Op onze gewoonten of op onze genen? Het is goed om ook te weten of het veranderingen op de lange termijn blijvend zijn of niet. Er zijn veel misvattingen ontstaan rondom meditatie. Vooral ook door het vercommercialiseren van meditatie sessies en alles wat hierbij komt.

Uniek is natuurlijk dat het de uitkomsten van vele jaren onderzoek uiteenzet. Ze doen dit op een nauwkeurige en fijne manier. Er is geen verschil tussen harde of zachte feiten. Het beste is trouwens om dagelijks korte oefeningen te doen en te mediteren voor een blijvend effect. De meditatietechniek is belangrijker dan de periode hoe lang je mediteert. Volgens vele experts is dit boek een aanrader en een must read. Het kan je leven veranderen volgens Arianne Huffington.

Meer informatie over “Meditatie

2. Energetische meditatie

Energetische meditatieEnergie voel je. Energie gaat door je leven heen. Energie zorgt voor dynamiek en kracht. Het is heerlijk om energie te hebben. Het is mogelijk om de juiste energie op de juiste manier in je leven te laten komen en te laten stromen. Energie is iets moois en iets goeds. Kies voor de juiste energie in het leven.

Ton van Gelder is een leraar, arts en een healer. Hij is ook een autoriteit op het gebied van de Indiase en Chinese geneeswijzen. Al meer dan twintig jaar heeft hij een praktijk en schrijft hij boeken, cursussen en workshops over energie en verwante zaken.

 

Meer informatie over “Energetische meditatie

3. Ware meditatie

Ware MeditatieWat als alles mag zijn, zoals het eigenlijk is? Wat als je de controle opgeeft en alles laat komen zoals het komt? Adyashanti heeft veertien jaar lang de meest doorgewinterde mediterende mensen bestudeerd. Meditatie als doel is mogelijk meer zinvol dan meditatie als middel van een doel.

 

 

 

 

Meer informatie over “Ware meditatie

4. Meditatie, handboek voor innerlijke rust

Meditatie handboek voor innerlijke rustMediteren is niet moeilijk. Meditatie is eenvoudig en het is een eeuwenoude manier om evenwicht in energie rust en jezelf te vinden. Het boek is zeer mooi gemaakt. Het helpt je om de gedachtenstromen in je hoofd te temmen. Je krijgt meer peace of mind. Mediteren moet een vast onderdeel van je leven zijn of worden. Alleen dan is het mogelijk om er maximaal rendement van te ondervinden. Het is heerlijk om de praktische oefeningen, inzichten en verhalen te lezen in het boek. Het is een mooi cadeau voor jezelf en natuurlijk ook voor anderen. Het is een boek waar je veel van zult genieten. Het is ongekend om de opties te lezen welke mediteren je allemaal bieden. Lees ze in dit boek.

Meer informatie over “Meditatie, handboek voor innerlijke rust

5. Meditaties voor mannen in twee minuten per dag

Meditaties voor mannenMediteren is vaak vooral een vrouwending. Meditaties voor mannen wil hier een ommekeer in maken en veroorzaken. Het is belangrijk om iedere dag te mediteren. Ook voor mannen is dit belangrijk. Door slechts twee minuten per dag stil te staan bij voor jou belangrijke zaken kun je een beter leven krijgen. Het is goed om een korte meditatie, kort gebed of intentie te doen. Het boek is geschreven voor mannen met de focus op hun gezin, leiderschap of op geld. Groeien in je geloof in slechts een tweetal minuten per dag. Het kan!

Ontdek de sterke methodes, manieren en ideeën om goed te mediteren. Lees een of meerdere van de genoemde boeken om je kennis rondom mediteren en meditaties te verbeteren. Het is heerlijk en goed om zo te starten met mediteren. Het zal een ware verrijking van je body, mind en geest zijn. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Meer informatie over “Meditaties voor mannen in twee minuten per dag

Marc Keller
Marc Keller is expert of het gebied van mindfulness. In een drukke wereld kan Marc jou helpen om momenten van rust te vinden. Mindfulness is vandaag de dag onmisbaar in het leven om rustig te blijven, meer focus te hebben en ook beter te slapen. Met een achtergrond in meditatie weet Marc waar je op moet letten als je met mindfulness begint. Hij deelt zijn ervaringen en expertise in de categorie mindfulness, zodat jij meer inzicht krijgt hoe mindfulness werkt.

Gerelateerde artikelen

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf op de hoogte

Bij het inschrijven kan je aangeven waar je interesses liggen, zodat je alleen relevante informatie opgestuurd krijgt! Schrijf je snel in en mis geen informatie meer. En vind je de nieuwsbrief niets? Onder elke email vind je een link waarmee je je binnen één klik weer kunt afmelden.

Ook interessant