Overig Hoe en wat neemt een medium waar?

Hoe en wat neemt een medium waar?

Zit je met lastige levensvragen en overweeg je contact op te nemen met een medium? Het kan goed zijn vooraf goed te lezen wat een medium precies doet. Zo weet je zeker dat je de juiste persoon benadert voor het beantwoorden van jouw vragen.  

Hoe werkt een medium?

Voor veel mensen is het onduidelijk wat een medium precies ziet en doet. Geld dit ook voor jou? We leggen het je graag uit. Een medium ziet beelden die zich op een andere plaats of tijd afspelen. Hierbij kun je denken aan beelden die in het verleden hebben plaatsgevonden of beelden die zich in het heden op een andere plek afspelen. Daarnaast kunnen mediums visioenen zien en in sommige gevallen contact leggen met overleden entiteiten.

Je zult je misschien afvragen hoe zij die beelden kunnen zien. Ook dat leggen we je graag uit. Hoe een medium te werk gaat, is afhankelijk van de persoon. Soms houden zij een bepaald voorwerp vast of bekijken zij een foto. Hierdoor zien of ervaren zij beelden.

Waar kan een medium mij mee helpen?

Een medium kan helpen bij het beantwoorden van belangrijke levensvragen. Wanneer vind ik de liefde? Waarom ervaar ik zoveel onrust? Hoe gaat het met mijn overleden opa? De vragen die je een medium kunt stellen, zijn eindeloos.

Ben je bang dat jouw vraag raar is of voel je je niet op je gemak? Je hoeft je geen zorgen te maken. Geen enkele vraag is gek en een medium luistert zonder oordeel. Daarnaast krijgen zij op een bijzondere manier inzicht in jouw situatie. Daardoor kunnen zij helpen bij het opheffen van storende blokkades.  

Paragnosten, waarzeggers en mediums

 Paragnosten, waarzegsters en mediums zijn drie begrippen die vaak door elkaar gebruikt worden. Ze verschillen echter van betekenis. We lichten het verschil kort toe, zodat je de juiste persoon kunt benaderen voor het beantwoorden van jouw vragen.

Een paragnost is iemand die helderziend is. Daarnaast kunnen ze ook heldervoelend, wetend of ruikend zijn. Maar wat is helderziend nu precies? Een helderziende ziet, zonder enige voorkennis, gebeurtenissen die zich op een andere plek of tijd afspelen. Vaak maken zij hiervoor gebruik van hun derde oog. Op deze manier kunnen zij jou helpen bij het beantwoorden van lastige levensvragen. Dit kunnen zowel vragen over de toekomst als het verleden zijn.

Een waarzegger daarentegen, hoeft geen gave te bezitten om de toekomst te kunnen voorspellen. Zij maken vaak gebruik van onder andere methoden zoals astrologie en numerologie. Hoewel ze geen gave hoeven te bezitten om dit te kunnen, is dit in de praktijk vaak wel het geval. Zij combineren de technieken van waarzeggerij met hun bijzondere gaven en komen zo tot de beste antwoorden.

Zobegaafd redactie
De Zobegaafd.nl redactie is dag in dag uit bezig met het schrijven van nieuwe kwalitatieve en informatieve artikelen om de website verder te verrijken met nuttige informatie. Objectiviteit en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van de redactie en zijn ook dagelijks bezig met het updaten van bestaande artikelen om op die manier de correctheid van de artikelen te waarborgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf op de hoogte

Bij het inschrijven kan je aangeven waar je interesses liggen, zodat je alleen relevante informatie opgestuurd krijgt! Schrijf je snel in en mis geen informatie meer. En vind je de nieuwsbrief niets? Onder elke email vind je een link waarmee je je binnen één klik weer kunt afmelden.

Ook interessant