Welke brace bij carpaal tunnel syndroom?

  0
  410
  Alle vragenCategorie: syndromenWelke brace bij carpaal tunnel syndroom?
  gast Staf asked 1 jaar ago
  Het carpaal tunnel syndroom is een van de meest voorkomende zenuwbeknellingen. Deze beknelling vindt plaats ter hoogte van de pols. Vaak moet men dan ook een brace om de hand/pols dragen.   Welke brace bij carpaal tunnel syndroom?
  3 Antwoorden
  Shannon answered 1 jaar ago

  De beste brace voor carpaal tunnel syndroom is een polsspalk. Een polsspalk immobiliseert de pols en helpt de druk op de mediane zenuw weg te houden. U kunt een polsspalk kopen bij de meeste apotheken of medische winkels.

  James answered 1 jaar ago

  Als u een licht carpaal tunnel syndroom heeft en geen pijn ervaart, kan een polsspalk of brace voldoende zijn om uw klachten te verlichten. Een spalk kan uw pols in een neutrale positie houden en de ontsteking helpen verminderen. U kunt een spalk vrij verkrijgbaar kopen of op maat laten maken door een fysiotherapeut.

  Mees answered 1 jaar ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste brace voor carpaal tunnel syndroom is afhankelijk van iemands specifieke behoeften en situatie. Enkele van de meest voorkomende soorten braces voor carpaal tunnel syndroom zijn echter polsspalken, polswraps en compressiehandschoenen/-handschoenen.

  Het is belangrijk om met een arts of andere zorgverlener samen te werken om de beste brace voor carpaal tunnel syndroom te vinden, omdat zij uw individuele situatie kunnen beoordelen en een brace kunnen aanbevelen die u waarschijnlijk verlichting van uw symptomen zal geven.