Welke behandeling ondergaan bij narcistische persoonlijkheidsstoornis?

  0
  378
  Alle vragenCategory: stoornisWelke behandeling ondergaan bij narcistische persoonlijkheidsstoornis?
  gast Staff asked 5 months ago
  De behandeling van narcistische persoonlijkheidsstoornis is meestal een langdurig traject. Het kan ook voorkomen dat er verschillende behandelingen toegepast moesten worden. Welke behandeling ondergaan bij narcistische persoonlijkheidsstoornis?
  5 Answers
  Elain answered 5 months ago

  Er is niet één universele behandeling voor narcistische persoonlijkheidsstoornis, omdat de stoornis zich op veel verschillende manieren kan manifesteren. Enkele behandelingen die effectief zijn gebleken zijn Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Dialectische Gedragstherapie (DBT) en medicatie. Het is belangrijk dat iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis behandeld wordt door een gekwalificeerde geestelijk verzorger.

  Loes answered 5 months ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de behandeling van narcistische persoonlijkheidsstoornis is afhankelijk van iemands specifieke situatie en behoeften. Enkele mogelijke behandelingen zijn echter therapie, medicatie en zelfhulpgroepen.

  Klaas answered 5 months ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste behandeling voor narcistische persoonlijkheidsstoornis is afhankelijk van de specifieke omstandigheden van de persoon. Enkele van de meest voorkomende behandelingen voor narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn echter therapie, medicatie en zelfhulpgroepen.

  Meruchia answered 5 months ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste behandeling voor narcistische persoonlijkheidsstoornis hangt af van de specifieke symptomen en behoeften van de persoon. Enkele veelvoorkomende behandelopties voor narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn echter psychotherapie, medicatie en zelfhulpgroepen.

  Shyanne answered 4 months ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de behandeling voor narcistische persoonlijkheidsstoornis is afhankelijk van iemands specifieke behoeften en situatie. Enkele veel voorkomende behandelingen voor narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn echter cognitieve gedragstherapie, psycho-educatie en medicatie.