Wat is Waardenburg syndrome face?

  0
  707
  Alle vragenCategorie: syndromenWat is Waardenburg syndrome face?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Het Waardenburg syndroom face kan komen door het verlies van pigmentcellen in de ogen, de huid en het haar. Wat is Waardenburg syndrome face?
  5 Antwoorden
  Vanessa answered 2 jaar ago

  Het syndroom van Waardenburg is een genetische aandoening die de pigmentcellen in de huid, het haar en de ogen aantast. Het kan veranderingen veroorzaken in de kleur rond het gezicht en de ogen, en kan ook het gehoor beïnvloeden. Er bestaat geen genezing voor het syndroom van Waardenburg, maar er zijn behandelingen beschikbaar om de symptomen onder controle te houden.

  Jozua answered 2 jaar ago

  Waardenburg syndroom (WS) is een zeldzame genetische aandoening die veranderingen veroorzaakt in de kleur van iemands haar, huid en ogen. Het kan ook gehoorverlies veroorzaken. De meeste mensen met het syndroom van Waardenburg hebben twee kopieën van hetzelfde defecte gen (een autosomaal dominante aandoening). Sommige mensen hebben echter maar één kopie van het defecte gen en zijn "drager"

  Voor een volledig overzicht van het Waardenburg syndroom kunt u terecht op

  https://ghr.nlm.nih.

  Daan answered 2 jaar ago

  Waardenburg syndroom is een zeldzame genetische aandoening die veranderingen in iemands haar, huid en ogen kan veroorzaken. Mensen met Waardenburg syndroom kunnen een breed scala aan symptomen hebben, afhankelijk van het type Waardenburg syndroom dat ze hebben.

  Een gemeenschappelijk kenmerk van het Waardenburg syndroom is dat getroffen mensen verschillend gekleurde ogen kunnen hebben. Dit kan betekenen dat het ene oog blauw is en het andere bruin, of het kan betekenen dat beide ogen een mengeling van kleuren zijn.

  Chantal answered 2 jaar ago

  Waardenburg syndroom is een genetische aandoening die veranderingen in de kleur van iemands haar, huid en ogen kan veroorzaken. Het kan ook gehoorverlies veroorzaken. Mensen met Waardenburg syndroom kunnen een brede neusbrug, hoge wenkbrauwen en hangende oogleden hebben. Sommige mensen met Waardenburg syndroom hebben donkere vlekken op hun gezicht.

  Sebastiaan answered 2 jaar ago

  Waardenburg syndroom is een zeldzame genetische aandoening die veranderingen in de kleur van iemands haar, huid en ogen kan veroorzaken. Het kan ook gehoorverlies veroorzaken.

  Mensen met Waardenburg syndroom hebben vaak een grote ruimte tussen hun wenkbrauwen, en hun ogen kunnen verschillende kleuren hebben. Ze kunnen ook een groter dan normale hoofdomvang hebben. Sommige mensen met Waardenburg syndroom hebben gehoorverlies. De ernst van de aandoening varieert van persoon tot persoon.