Wat is psychiatrie?

  0
  88
  Alle vragenCategory: PsychiaterWat is psychiatrie?
  gast Staff asked 1 month ago

  Wat is psychiatrie?

  3 Answers
  Klaas answered 1 month ago

  Psychiatrie is de studie en behandeling van geestelijke stoornissen. Het is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de diagnose, preventie en behandeling van geestelijke ziekten, waaronder emotionele, gedrags- en cognitieve stoornissen. Psychiaters zijn gediplomeerde artsen die een gespecialiseerde opleiding in de psychiatrie hebben gevolgd. Zij kunnen ook medicijnen voorschrijven om geestelijke ziekten te behandelen.

  Jane answered 1 month ago

  Psychiatrie is de studie, diagnose en behandeling van geestelijke stoornissen. Het is een medisch specialisme gewijd aan geestelijke gezondheid, dat zich bezighoudt met problemen op het gebied van cognitie, emotie, gedrag en interpersoonlijke relaties. Psychiaters zijn artsen die zowel in de psychiatrie als in de geneeskunde zijn opgeleid.

  Jolijn answered 1 month ago

  Psychiatrie is de wetenschappelijke studie van geestelijke stoornissen. Het is een tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de diagnose, behandeling en preventie van geestesziekten. Psychiaters zijn artsen die een speciale opleiding in de psychiatrie hebben gevolgd. Ze gebruiken verschillende methoden om geestelijke ziekten te behandelen, waaronder medicatie, psychotherapie en elektroconvulsietherapie.