Wat is Cranio sacraal therapie paard?

  0
  621
  Alle vragenCategorie: therapieWat is Cranio sacraal therapie paard?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Onlangs heb ik een artikel gelezen over Cranio sacraal therapie. Deze therapie kan ook toegepast worden bij paarden. Kan ik meer informatie hierover krijgen. Wat is Cranio sacraal therapie paard?
  2 Antwoorden
  Chantal answered 2 jaar ago

  Cranio-sacraal therapie paard is een vorm van energiewerk waarbij de therapeut zijn handen op het paard legt om de beweging te voelen van wat het "craniosacraal ritme" wordt genoemd Dit craniosacraal ritme zou indicatief zijn voor de gezondheid van het centrale zenuwstelsel van het paard.

  David answered 2 jaar ago

  Cranio-sacraaltherapie is een holistische benadering van de gezondheidszorg waarbij zachte aanraking wordt gebruikt om spanningen los te maken en het evenwicht in het lichaam te herstellen. De therapeut voelt met zijn handen naar beperkingen in het craniale sacrale ritme, dat een weerspiegeling zou zijn van de gezondheid van het hele lichaam.

  Craniosacraal therapie paard is een vorm van craniosacraal therapie waarbij paarden worden gebruikt als onderdeel van het behandelproces. De therapeut werkt met het paard om spanning los te laten en het evenwicht in het lichaam te herstellen. Van paarden wordt gezegd dat ze bijzonder goed zijn in het helpen van mensen die zich gestrest of angstig voelen, omdat ze in staat zijn emotionele veranderingen bij mensen aan te voelen en erop te reageren.