Wat is ASIA syndroom?

  0
  766
  Alle vragenCategorie: syndromenWat is ASIA syndroom?
  gast Staf asked 1 jaar ago
  ASIA syndroom staat voor Autoimmune (autoinflammatory) Syndrome Induced by Adjuvants. Maar wat is dit syndroom precies.   Wat is ASIA syndroom?
  4 Antwoorden
  Jonathan answered 1 jaar ago

  Het Azië-syndroom is een term die in het begin van de jaren negentig is bedacht om een reeks symptomen te beschrijven die zijn gemeld bij patiënten die Azië hebben bezocht of er hebben gewoond. De meest voorkomende symptomen zijn koorts, hoofdpijn, uitslag en myalgie (spierpijn).

  Sommige mensen hebben ook last van misselijkheid, braken, diarree en ademhalingsmoeilijkheden. De oorzaak van het asia syndroom is niet bekend, maar men denkt dat het wordt veroorzaakt door een virus of bacterie. Er is geen specifieke behandeling voor het asiasyndroom, en het verdwijnt meestal vanzelf binnen enkele weken.

  Jack answered 1 jaar ago

  Het Azië-syndroom is een term die is bedacht om de symptomen te beschrijven die sommige mensen ervaren na het eten van voedsel uit bepaalde delen van Azië.

  De meest voorkomende symptomen zijn misselijkheid, braken, diarree en buikkrampen. De exacte oorzaak van het Asia-syndroom is onbekend, maar men denkt dat het wordt veroorzaakt door een combinatie van bacteriën, virussen en schimmels die in bepaalde soorten Aziatische gerechten voorkomen.

  Delores answered 1 jaar ago

  Het Asia-syndroom is een relatief zeldzame medische aandoening die vooral het gezicht en de hals aantast. Het wordt gekenmerkt door eenzijdige gezichtszwelling, erytheem (roodheid) en lymfadenopathie (gezwollen lymfeklieren).

  De oorzaak van deze aandoening is onbekend, maar men denkt dat ze verband houdt met een infectie of een auto-immuunziekte. De behandeling bestaat meestal uit antibiotica en/of corticosteroïden.

  Mees answered 1 jaar ago

  Het Asia-syndroom is een aandoening die kan voorkomen bij mensen die een gastric bypass-operatie hebben ondergaan. De symptomen zijn diarree, misselijkheid en braken. De behandeling bestaat uit antibiotica, medicijnen tegen diarree en intraveneuze vloeistoffen.