Wanneer krijg je medicijnen voor depressie?

  0
  454
  Alle vragenCategorie: stoornisWanneer krijg je medicijnen voor depressie?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Veel mensen hebben te kampen met depressie en dit kan hun normale gang van leven verstoren. Tegen depressie kun je wel medicijnen krijgen als het heel ernstig is. Wanneer krijg je medicijnen voor depressie?
  2 Antwoorden
  Sebastiaan answered 2 jaar ago

  Depressie wordt meestal behandeld met medicatie wanneer de toestand van de persoon niet verbetert na het proberen van verschillende vormen van therapie, zoals cognitieve gedragstherapie of dialectische gedragstherapie.

  Als iemand een ernstige depressie heeft, kan de arts onmiddellijk medicijnen voorschrijven. Anders zal de arts de persoon waarschijnlijk een paar maanden verschillende soorten therapie laten proberen om te zien of zijn toestand verbetert. Als de toestand niet verbetert, zal de arts waarschijnlijk medicijnen voorschrijven.

  Femke answered 2 jaar ago

  Depressie is een ernstige ziekte en het is belangrijk om de juiste diagnose en behandeling te krijgen. Er zijn veel verschillende soorten medicatie voor depressie, en de beste aanpak voor elke persoon zal verschillen, afhankelijk van de symptomen en de gezondheidsgeschiedenis van de persoon.

  Sommige mensen hebben slechts korte tijd medicijnen nodig, terwijl anderen ze misschien langere tijd moeten gebruiken. Als u zich depressief voelt, wacht dan niet om hulp te zoeken. Praat met uw arts over uw symptomen en de beste behandeling ervan.