Waarom asperges gezond?

  0
  505
  Alle vragenCategorie: syndromenWaarom asperges gezond?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Welke vitaminen zitten in asperges. Waarom zijn asperges gezond?
  4 Antwoorden
  Unice answered 2 jaar ago

  Asperges zitten vol essentiële vitaminen en mineralen, waaronder zink, vitamine A, foliumzuur en kalium. Het is ook een geweldige bron van antioxidanten, die het lichaam helpen beschermen tegen schade door schadelijke gifstoffen en chemicaliën. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn asperges ook een goede bron van vezels, die kunnen helpen om de spijsvertering gezond te houden.

  Boaz answered 2 jaar ago

  Asperges zijn een geweldige bron van foliumzuur, vitamine C, chroom en vitamine K. Chroom helpt de bloedsuikerspiegel stabiel te houden; foliumzuur is belangrijk voor zwangere vrouwen en de vorming van rode bloedcellen; vitamine C ruimt schadelijke gifstoffen op en helpt bij de collageenproductie; en vitamine K bevordert de gezondheid van de botten. Bovendien zijn asperges een goede bron van voedingsvezels, die de spijsvertering kunnen helpen reguleren.

  Jochem answered 2 jaar ago

  Asperges zijn een goede bron van foliumzuur, vitamine C, chroom en kalium. Het is ook een zeer goede bron van voedingsvezels, met 3 gram per kopje. Vezels zijn belangrijk voor de darmgezondheid en helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren. Vezels zouden ook een rol spelen bij het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten en sommige soorten kanker.

  Meruchia answered 2 jaar ago

  Asperges zijn een goede bron van vele vitaminen en mineralen, waaronder foliumzuur, vitamine C, kalium en vitamine K. Bovendien zijn asperges een goede bron van antioxidanten, die belangrijk zijn om schadelijke gifstoffen op te ruimen en celschade te voorkomen. Van asperges is ook aangetoond dat ze een aantal gezondheidsvoordelen bieden, zoals een betere spijsvertering en een gezonder hart en bloedvaten.