Wanneer asperges schillen?

  0
  546
  Alle vragenCategorie: syndromenWanneer asperges schillen?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Asperges moet je schillen zodat je geen harde vezeltjes meer rond de asperge hebt zitten. Wanneer moet je asperges schillen?
  5 Antwoorden
  Latifah answered 2 jaar ago

  Asperges kunnen worden gegeten met de schil of geschild, afhankelijk van uw voorkeur. De schil is eetbaar en is iets taaier dan het vlees van de asperges. Als je dikke speren gebruikt, kan het zinvol zijn ze te schillen, maar dunnere speren kun je met schil eten.

  Mercedes answered 2 jaar ago

  De meeste mensen denken dat asperges voor het eten geschild moeten worden, maar dat is eigenlijk niet nodig. De schil van asperges is eetbaar en biedt een toegevoegde voedingswaarde. Als u er toch voor kiest om uw asperges te schillen, kunt u dat het beste doen vlak voordat u ze opeet, omdat de schil bruin begint te worden als hij eenmaal geschild is.

  Jane answered 2 jaar ago

  Asperges kunnen met of zonder schil worden gegeten. Veel mensen eten ze het liefst met de schil erop, omdat ze vinden dat de smaak dan beter is. Sommige mensen vinden de schil echter taai en vezelig. Als je niet van de schil houdt, kun je die er voor het koken afhalen.

  Hendrik answered 2 jaar ago

  U hoeft asperges niet te schillen. De schil is eetbaar en heeft een mooie textuur. Als de speren dik zijn, kunt u de houtachtige onderkant eraf schaven met een veggie-schiller als u wilt, maar het is niet nodig.

  Jonathan answered 2 jaar ago

  De algemene consensus is dat u asperges moet schillen als ze dik of taai zijn. Als de asperges dun en delicaat zijn, is het niet nodig ze te schillen.