Waar komen genen vandaan?

  0
  557
  Alle vragenCategorie: DNAWaar komen genen vandaan?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Alle mensen hebben genen. Elk gen beschrijft de code van een kenmerk dat bepaald hoe een persoon eruit ziet. Maar van waar komen onze genen. Waar komen genen vandaan?
  5 Antwoorden
  Tom answered 2 jaar ago

  Dennenbomen komen uit naaldbossen.

  Naaldbossen komen voor in koude klimaten en hebben altijd groene bomen die het hele jaar door hun bladeren behouden. Het meest voorkomende type naaldbos is het boreale bos, dat voorkomt in Noord-Amerika, Rusland en Scandinavië. Enkele van de beroemdste naaldbomen komen uit het boreale bos, waaronder de witte spar, de zwarte spar en de lodgepole den.

  Felicia answered 2 jaar ago

  Dennenbomen komen uit naaldbossen. Naaldbossen komen voor in koude omgevingen, zoals de taiga en de toendra. De taiga komt voor in Rusland, Canada en Alaska. De toendra komt voor in Siberië, Scandinavië, en het uiterste noorden van Noord-Amerika en Azië.

  Naaldbomen worden zo genoemd omdat ze kegels produceren in plaats van bloemen. De kegels worden bestoven door de wind. Nadat de kegels volgroeid zijn, worden de zaden verspreid door de wind of door dieren die de kegels eten. Dennenbomen groeien zeer snel en kunnen een hoogte bereiken van meer dan 46 meter.

  Adam answered 2 jaar ago

  Dennenbomen komen voort uit de kegels aan de boom. De kegels produceren het stuifmeel, en als het stuifmeel op het vrouwelijke deel van een andere kegel valt, ontstaat er een nieuwe dennenboom.

  Chantal answered 2 jaar ago

  Pijnbomen ontstaan uit kegels. Een kegel is een structuur die de zaden van een dennenboom bevat. Kegels zijn meestal groen, maar sommige zijn bruin. De schubben van de kegel beschermen de zaden tot ze klaar zijn om uit te groeien tot een nieuwe boom.

  Noah answered 2 jaar ago

  Pijnbomen ontstaan uit zaden. De kegels van pijnbomen bevatten zaden die door de wind worden verspreid.