Is dyscalculie een ziekte?

  0
  405
  Alle vragenCategory: stoornisIs dyscalculie een ziekte?
  gast Staff asked 6 months ago

  Is dyscalculie een ziekte?

  3 Answers
  Mees answered 6 months ago

  Nee, dyscalculie is geen ziekte. Dyscalculie is een soort leerstoornis die iemands vermogen om getallen te begrijpen en te gebruiken aantast. Het kan problemen veroorzaken met basisvaardigheden zoals tellen, optellen, aftrekken en tijd vertellen. Mensen met dyscalculie kunnen moeite hebben om wiskundige concepten te begrijpen of wiskundige problemen op te lossen.

  Priscilla answered 6 months ago

  Nee, dyscalculie is geen ziekte. Dyscalculie is een aandoening die iemands vermogen om getallen te begrijpen en te gebruiken aantast. Het wordt vaak een leerstoornis genoemd, omdat het voor mensen met dyscalculie moeilijk kan zijn om wiskunde te leren.

  Caroline answered 6 months ago

  Nee, dyscalculie is geen ziekte. Het is een leerstoornis die iemands vermogen om getallen te begrijpen en te gebruiken aantast.

  Mensen met dyscalculie hebben moeite met basisrekenen, tijdbegrip en afstandsmeting. Ze kunnen ook moeite hebben met het begrijpen van financiële concepten of het bijhouden van hun bezittingen. Zelfs als ze in staat zijn om de basis van wiskunde te leren, vinden ze het vaak moeilijk om hun vaardigheden toe te passen in reële situaties.