wanneer tos diagnose

  0
  131
  Alle vragenCategorie: syndromenwanneer tos diagnose
  gast Staf asked 3 weken ago

  wanneer tos diagnose

  3 Antwoorden
  Bert answered 3 dagen ago

  Het kan moeilijk zijn om een diagnose te stellen omdat de symptomen lijken op andere aandoeningen van de luchtwegen, zoals verkoudheid of astma. Symptomen van tos zijn hoesten, congestie op de borst, kortademigheid en een piepende ademhaling.

  De beste manier om vast te stellen of u TOS hebt, is een bezoek aan uw arts. Hij of zij voert een lichamelijk onderzoek uit en kan tests bestellen, zoals een röntgenfoto van de borst of een sputumkweek, om een diagnose te stellen. Als de diagnose tos wordt gesteld, bestaat de behandeling meestal uit antivirale geneesmiddelen en antibiotica. In ernstige gevallen kan de behandeling bestaan uit extra zuurstoftherapie.

  Luuk answered 3 dagen ago

  Het meest gebruikelijke moment om diabetes type 2 vast te stellen is wanneer iemand een A1C-waarde van 6,5% of hoger heeft. Sommige mensen met diabetes type 2 hebben echter geen symptomen en krijgen de diagnose pas wanneer zij om een andere reden een bloedtest ondergaan.

  Jonathan answered 14 uur ago

  Afhankelijk van het type TOS kunnen de symptomen op elk moment optreden. Als u bijvoorbeeld aangeboren TOS hebt, kunnen de symptomen pas op latere leeftijd optreden als u pijn of ademhalingsproblemen krijgt. Als u een posttraumatische TOS hebt, kunnen de symptomen zich voordoen kort na het letsel dat het probleem heeft veroorzaakt. Soms beseffen mensen niet dat ze TOS hebben totdat ze problemen krijgen met hun arm of hand.