Hoe werkt Cranio Sacraal therapie?

  0
  474
  Alle vragenCategorie: therapieHoe werkt Cranio Sacraal therapie?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Onlangs heb ik een artikel gelezen over Cranio Sacraal therapie. Maar het artikel was niet helemaal duidelijk hoe deze vorm van therapie precies werkt. Hoe werkt cranio sacraal therapie?
  3 Antwoorden
  Evie answered 2 jaar ago

  Cranio sacraal therapie zou werken door de vloeistoffen in de hersenen en het ruggenmerg in balans te brengen. Men denkt dat dit evenwicht helpt de functie van het centrale zenuwstelsel te verbeteren, wat de algehele gezondheid kan verbeteren. Sommige mensen geloven ook dat cranio sacraal therapie pijn en spanningshoofdpijn, nekpijn en rugpijn kan helpen verlichten.

  Loes answered 2 jaar ago

  Cranio sacraal therapie (CST) is een vorm van massage die zich richt op de schedel, de wervelkolom en het bekken. Het is gebaseerd op het idee dat deze gebieden onderling verbonden zijn en dat zachte druk de functie van alle gebieden kan verbeteren.

  Er zijn aanwijzingen dat CST nuttig kan zijn voor mensen met chronische pijn, hoofdpijn, nekpijn en andere problemen. Er is echter meer onderzoek nodig om zeker te weten of en hoe het werkt.

  Evelien answered 2 jaar ago

  Cranio sacraal therapie zou werken door beperkingen in de fascia op te heffen en de beweging van het hersenvocht te verbeteren.

  De fascie is een dun, vezelig weefsel dat spieren, organen en andere structuren in het lichaam omgeeft. Men zegt dat beperkingen in de fascia spanning en pijn kunnen veroorzaken in de spieren en andere weefsels eromheen.

  Cerebrospinaal vocht is een heldere, kleurloze vloeistof die de hersenen en het ruggenmerg omhult en beschermt. Men denkt dat problemen met de doorstroming van hersenvocht spanning en pijn in het hoofd, de nek en de rug kunnen veroorzaken.