Waar valt ensendieck onder?

  0
  593
  Alle vragenCategorie: therapieWaar valt ensendieck onder?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Mensendieck is een houdings- en bewegingstherapie. Deze therapie leert je hoe je op de juiste wijze je een gezonde houding kunt aannemen. Maar waar valt Mensendieck onder?
  2 Antwoorden
  Jelisa answered 2 jaar ago

  Mensendieck valt onder fysiotherapie.

  Mensendieck is een vorm van fysiotherapie die houding en beweging gebruikt om gezondheid en welzijn te verbeteren. Het werd in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld door de Belgische fysiotherapeute Josephine Menendez. Mensendieck richt zich vooral op het verbeteren van de houding en uitlijning, wat kan helpen om pijn en spanning te verlichten, het energieniveau te verhogen en het algehele functioneren te verbeteren.

  Lucas answered 2 jaar ago

  Mensendieck is een vorm van oefening die valt onder de categorie "bewegingsonderwijs". Het werd gecreëerd door een Belgische fysiotherapeut, Émile Monsendieck, aan het begin van de 20e eeuw.

  Mensendieck richt zich op het verbeteren van de houding en uitlijning, en leert mensen op een manier te bewegen die zowel sierlijk als efficiënt is. De oefeningen zijn gebaseerd op functionele bewegingen die bedoeld zijn om te worden opgenomen in het dagelijks leven.