Hoe voelt shockwave therapie?

  0
  565
  Alle vragenCategorie: therapieHoe voelt shockwave therapie?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Shockwave therapie kan 'gevoelig' overkomen. Afhankelijk van de plek waar je deze therapie toepast kan het soms pijn doen. Maar is shockwave therapie pijnlijk. Hoe voelt shockwave therapie?
  4 Antwoorden
  James answered 2 jaar ago

  Schokgolftherapie is een vorm van behandeling waarbij hoogenergetische geluidsgolven worden gebruikt om verschillende aandoeningen te helpen behandelen.

  De geluidsgolven worden door uw huid en tot diep in het weefsel gestuurd, waar ze het vrijkomen van groeifactoren veroorzaken die de genezing bevorderen. De behandeling is meestal pijnloos, maar u kunt enige druk voelen wanneer de golven worden uitgezonden.

  Latifah answered 2 jaar ago

  Het voelt als een milde trilling. De schokgolven worden uitgezonden in een reeks korte, scherpe uitbarstingen die een tintelend of trillend gevoel veroorzaken.

  Famke answered 2 jaar ago

  Het voelt als een milde tinteling.

  Schokgolftherapie is een niet-invasieve medische procedure waarbij hoogenergetische geluidsgolven worden gebruikt om de genezing te bevorderen. De geluidsgolven veroorzaken de vorming van kleine belletjes in het weefsel, die vervolgens instorten en een schokgolf veroorzaken. Deze schokgolf helpt verkalkte plaqueafzettingen af te breken en stimuleert de groei van nieuwe bloedvaten.

  De behandeling duurt meestal ongeveer 15 minuten, en u kunt een licht tintelend gevoel krijgen wanneer de geluidsgolven over het behandelde gebied worden geleid. U kunt ook wat ongemak of kramp ervaren na de behandeling, maar dit zou binnen een paar uur moeten verdwijnen.

  Jack answered 2 jaar ago

  Schokgolftherapie is een niet-invasieve behandeling waarbij geluidsgolven worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen. Het wordt vaak gebruikt om pijn te behandelen, waaronder chronische pijn, en kan ook worden gebruikt om de genezing van weefsel te verbeteren.

  De therapie werkt door geluidsgolven diep in het weefsel te brengen. Hierdoor ontstaan kleine belletjes die barsten en energie afgeven. Deze energie stimuleert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en kan ontstekingen en pijn helpen verminderen.

  Shockwave-therapie voelt meestal aan als een reeks milde trillingen of pulsaties.