Sample author name

Expert Meditatie & Mindfulness

564 POSTS
118 REACTIES

Marc Keller is expert of het gebied van mindfulness. In een drukke wereld kan Marc jou helpen om momenten van rust te vinden. Mindfulness is vandaag de dag onmisbaar in het leven om rustig te blijven, meer focus te hebben en ook beter te slapen. Met een achtergrond in meditatie weet Marc waar je op moet letten als je met mindfulness begint. Hij deelt zijn ervaringen en expertise in de categorie mindfulness, zodat jij meer inzicht krijgt hoe mindfulness werkt.

Marc volgde een studie in Wales en besloot toen naar Tanzania te vertrekken. In dit prachtige Afrikaanse land woonde en werkte hij drie jaar lang. Marc was in Tanzania actief als business adviseur en trailer. Tijdens zijn werk leerde hij het belang van mindfulness om beter met de dagelijkse zaken bezig te zijn. Daarna heeft hij vijfjaar lang als life-coach en mindfulness trainer in Nederland gewerkt met mensen met AD(HD).

Marc heeft in 2016 zijn bedrijf Beyond Mindfulness opgericht. Marc geeft meditatie en mindfulness cursussen en leert jou de essentie van meditatie. Vandaag de dag hebben we ontzettend veel te doen en hebben we overal om ons heen talloze prikkels. Dit wordt soms te veel voor ons hoofd en kan resulteren in veel activiteit in ons brein. Meditatie & mindfulness bieden ons de mogelijkheid om de controle terug te krijgen. 

Bij mindfulness wordt door middel van oefeningen, zoals yoga en meditatie, actief voor rust gezorgd. En daar merk je zowel mentaal als fysiek de voordelen van. Zo kan mindfulness helpen om stress te verminderen maar heeft het nog tientallen andere voordelen. Door de achtergrond van mindfulness te bekijken en jou te leren hoe mindfulness precies werkt, helpt Marc jou een rustiger leven te leiden. Zo ga jij een betere nachtrust tegemoet, leer je beter met emoties omgaan en kun je ook medische problemen zoals een hoge bloeddruk oplossen. En uiteindelijk leidt dat allemaal tot een gezonder en fit lichaam.

Achtergrond

  • Training of trainers (Jobortunity 2009 en MDF-ESA 2011)
  • Coach opleiding en practitioner opleiding Post-HBO (BGL 2013)
  • Opleiding Mindfulness trainer (SeeTrue 2014)
  • Stilte retraite Dzogchen bij Jan Geurtz (2015)
  • Jaarcursussen Zelfcompassie & Dzogchen (Jan Geurtz, 2015-2017)
  • Boeddhistische meditatie cursus & individuele retraite (Nepal 2016)
  • Retraites Non-dualiteit bij Rupert Spira (2016-2017)
  • Diverse trainingen: Voice-dialogue en geweldloze communicatie (ITP 2017)
  • Meditatie & theater retraite Arunachala Bakhti Lab (India 2018)
  • Stilte retraite bij Adyashanti (2018)

Artikelen

Sample post title 0

Sample post no 0 excerpt.

Sample post title 1

Sample post no 1 excerpt.

Sample post title 2

Sample post no 2 excerpt.

Sample post title 3

Sample post no 3 excerpt.

Sample post title 4

Sample post no 4 excerpt.

Sample post title 5

Sample post no 5 excerpt.

Sample post title 6

Sample post no 6 excerpt.

Sample post title 7

Sample post no 7 excerpt.

Sample post title 8

Sample post no 8 excerpt.

Neem contact op!

[contact-form-7 id=”1726″ title=”Contactformulier 1″]