Sample author name

Expert ADHD

531 POSTS
118 REACTIES

Jorna Postma is expert op het gebied van ADHD. Haar expertise komt voort uit het feit dat zij zelf ook met ADHD kampt en over de jaren heeft geleerd hoe zij hier het beste mee kan omgaan. En die kennis deelt zij graag met jou door middel van de artikelen die zij op Zobegaafd.nl voor de categorie ADHD & ADD schrijft. Jorna omschrijft het zelf als het “helpen vinden van de superpowers die mensen met ADHD en ADD hebben”, welke zij dan kunnen inzetten om beter met hun symptomen om te gaan.

Het leven van iemand met ADHD en ADD is erg druk. Dat weet Jorna maar al te goed. Via haar website JorJoy helpt zij vrouwen met ADHD om beter inzicht te krijgen in de verschillende symptomen en kenmerken waar zij mee te maken hebben. Door haar eigen achtergrond begrijpt Jorna exact wat er in het hoofd om kan gaan en welke beperkingen ADHD en ADD kunnen opleveren. Zo zijn een depressie en burn-outs als gevolg van ADHD en ADD bekend bij Jorna en heeft zij er op haar eigen manier mee leren omgaan om steeds dichter bij de kern van haar mindere focus en haar hyperactiviteit te komen.

Door meer te leren over ADHD en ADD krijg jij ook een steeds beter beeld hoe dit in jouw hoofd werkt en tegen welke obstakels jij aan kunt lopen. Dat is het begin om met die obstakels aan de slag te gaan en te leren welke oplossingen jij dagelijks kunt inzetten om toch het beste uit iedere dag te halen. Oneindige prikkels, vermoeidheid en moeite met structureren zijn gemakkelijk op te lossen als je weet hoe het werkt en hoe je het tegengaat.

Artikelen

Sample post title 0

Sample post no 0 excerpt.

Sample post title 1

Sample post no 1 excerpt.

Sample post title 2

Sample post no 2 excerpt.

Sample post title 3

Sample post no 3 excerpt.

Sample post title 4

Sample post no 4 excerpt.

Sample post title 5

Sample post no 5 excerpt.

Sample post title 6

Sample post no 6 excerpt.

Sample post title 7

Sample post no 7 excerpt.

Sample post title 8

Sample post no 8 excerpt.

Neem contact op!

[contact-form-7 id=”1726″ title=”Contactformulier 1″]