Wie mag RET therapie geven?

  0
  1119
  Alle vragenCategorie: therapieWie mag RET therapie geven?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Bij RET therapie wordt een persoon geholpen bij het opsporen van negatie gedachten. Maar wie mag deze vorm van therapie geven. Wie mag RET therapie geven?
  3 Antwoorden
  Noah answered 2 jaar ago

  Alleen gekwalificeerde professionals in de gezondheidszorg mogen RET-therapie geven. In de Verenigde Staten zijn dit over het algemeen gediplomeerde artsen, psychiaters, psychologen en maatschappelijk werkers. In sommige staten mogen ook counselors, huwelijks- en gezinstherapeuten en klinisch verpleegkundige specialisten RET-therapie geven.

  Thijs answered 2 jaar ago

  RET-therapie is beschikbaar bij verschillende bronnen, waaronder erkende medische professionals, natuurgeneeskundigen en chiropractors. Het is belangrijk dat u een gekwalificeerde therapeut vindt die ervaring heeft met dit soort behandelingen voordat u met enige vorm van therapie begint.

  Daan answered 2 jaar ago

  RET-therapie wordt meestal gegeven door gediplomeerde professionals in de geestelijke gezondheidszorg, zoals psychologen, counselors en therapeuten. Er zijn echter ook een aantal RET-opgeleide coaches en andere dienstverleners die deze vorm van therapie kunnen geven. Het is belangrijk om een aanbieder te zoeken die ervaring en training in RET heeft om het meeste voordeel uit deze vorm van behandeling te halen.