Welke school is er voor mesnen met ADHD?

  0
  515
  Alle vragenCategorie: stoornisWelke school is er voor mesnen met ADHD?
  gast Staf asked 2 jaar ago

  Welke school is er voor mesnen met ADHD?

  5 Antwoorden
  Felicia answered 2 jaar ago

  Er zijn verschillende scholen die specifieke programma's aanbieden voor leerlingen met ADHD. Enkele voorbeelden zijn de New York School for Arts and Academics in Manhattan, de Academy of the Accelerated Mind in Massachusetts en de Chicago Gifted School. Maar veel scholen worden zich steeds meer bewust van en tegemoetkomend aan leerlingen met ADHD, dus het is de moeite waard om contact op te nemen met je plaatselijke schooldistrict om te vragen welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast kan het nuttig zijn om te kijken naar organisaties als CHADD (Children and Adults with Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder), die ondersteuning en middelen kunnen bieden die specifiek betrekking hebben op ADHD.

  Latifah answered 2 jaar ago

  Er zijn een aantal scholen die gespecialiseerd zijn in onderwijs aan leerlingen met ADHD. Enkele goede opties zijn de Landmark School, de Phelps School en de Academy for ADHD Learning Success. Elke school heeft zijn eigen benadering van het onderwijs en het omgaan met ADHD, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen en de school te vinden die het beste past bij de behoeften van je kind.

  James answered 2 jaar ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste school voor iemand met ADHD hangt af van de specifieke behoeften van die persoon. Enkele algemene tips om te overwegen bij het zoeken naar een school voor iemand met ADHD zijn het vinden van een school met een gestructureerde omgeving, met voldoende mogelijkheden voor lichaamsbeweging gedurende de dag, en met personeel dat getraind is in het werken met leerlingen met ADHD.

  Caroline answered 2 jaar ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste school voor iemand met ADHD hangt af van de specifieke behoeften van die persoon. Enkele goede opties voor scholen die gespecialiseerd zijn in het helpen van leerlingen met ADHD zijn de Sanford Harmony School in North Carolina en het Achieving Independence Center in Illinois.

  Melissa answered 2 jaar ago

  Er is geen school speciaal voor mensen met ADHD. Veel scholen hebben echter programma's die zich richten op leerlingen met ADHD en andere leerstoornissen. Op de website van het National Center for Learning Disabilities kun je een lijst vinden van scholen die gespecialiseerd zijn in het helpen van leerlingen met ADHD en andere handicaps:

  https://www.ncld.