Welk brood bij prikkelbare darm syndroom eten?

  0
  500
  Alle vragenCategorie: syndromenWelk brood bij prikkelbare darm syndroom eten?
  gast Staf asked 1 jaar ago
  Mensen met het prikkelbare darm syndroom moeten vaak opletten wat ze eten of drinken. Sommige producten kunnen namelijk zorgen voor vervelende buikpijn. Dit soort voeding kan gasvorming in de darmen veroorzaken.
      Welk brood bij prikkelbare darm syndroom eten?
  2 Antwoorden
  Melissa answered 1 jaar ago

  Voor mensen met het prikkelbare darm syndroom (IBS) is het belangrijk om brood te eten dat weinig FODMAPs bevat. FODMAPs zijn een soort koolhydraten die IBS-symptomen kunnen verergeren. Enkele goede opties zijn Ezekial-brood, rijstbrood en glutenvrij brood.

  Samantha answered 1 jaar ago

  Er is niet één "juist" brood voor mensen met het Prikkelbare Darm Syndroom (IBS), omdat ieders spijsverteringsstelsel anders is. Sommige mensen vinden echter dat glutenvrij brood helpt om symptomen als een opgeblazen gevoel, winderigheid en buikpijn te verminderen.

  Andere mensen vinden dat het elimineren van zuivelproducten hun IBS-symptomen helpt verbeteren. Dus als je een glutenvrij of zuivelvrij dieet wilt proberen om te zien of het je IBS-symptomen vermindert, zijn enkele goede broodopties om te proberen: rijstbrood, maïsbrood en glutenvrije muffins.