Wat is cupping therapie?

  0
  45
  Alle vragenCategory: therapieWat is cupping therapie?
  gast Staff asked 2 weeks ago

  Wat is cupping therapie?

  3 Answers
  Mees answered 2 weeks ago

  Cupping therapie is een oude vorm van alternatieve geneeskunde waarbij een therapeut speciale cups op uw huid zet. De therapeut gebruikt dan warmte of zuigkracht om een vacuüm in de cup te creëren. Dit vacuüm trekt uw huid en spieren omhoog in de cup. De therapeut laat de cups een paar minuten op uw huid zitten. Daarna verwijdert hij of zij de cups en wrijft over uw huid.

  Cupping therapie zou helpen bij aandoeningen als pijn, ademhalingsproblemen en spijsverteringsproblemen. Het zou ook helpen om gifstoffen uit je lichaam te verwijderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Sommige mensen gebruiken cupping therapie om stress en vermoeidheid te verminderen.

  Tamieke answered 1 week ago

  Cupping therapie is een oude vorm van alternatieve geneeskunde waarbij een therapeut cups op de huid zet en zuigkracht creëert. Mensen geloven dat deze therapie verschillende gezondheidsvoordelen heeft, zoals het verlichten van pijn, het genezen van ademhalingsproblemen en het verbeteren van de bloedcirculatie. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat deze beweringen ondersteunt.

  Milan answered 5 days ago

  Cupping therapie is een oude vorm van alternatieve geneeskunde waarbij een therapeut glazen cups op de huid plaatst en warmte of zuigkracht gebruikt om een vacuüm te creëren. De zuigkracht trekt de huid en het omringende weefsel in de cup. Mensen gebruiken cupping voor vele aandoeningen, waaronder pijn, ademhalingsproblemen en vruchtbaarheidsproblemen. Sommige mensen gebruiken het ook als schoonheidsbehandeling.