Waar zorgt mindfulness voor?

  0
  453
  Alle vragenCategorie: MeditatieWaar zorgt mindfulness voor?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Veel mensen doen aan mindfulness om te werken aan zichzelf en hun bewustzijn. Er zijn verschillende oefeningen die hierbij ook kunnen helpen. Maar waar zorgt mindfulness uiteindelijk voor. Waar zorgt mindfulness voor?
  3 Antwoorden
  Thomas answered 2 jaar ago

  Mindfulness is een vorm van meditatie die je helpt je te concentreren op het huidige moment. Het kan je helpen je meer bewust te worden van je gedachten en gevoelens, en het kan je ook helpen kalm en helder te blijven.

  Florance answered 2 jaar ago

  Mindfulness kan een ruimte bieden om los te komen van niet-helpende gedachten en emoties. Het kan een gelegenheid bieden om de dingen helderder en objectiever te zien, zonder oordeel. En het kan ons helpen om met meer compassie en wijsheid om te gaan met onszelf en anderen.

  Sebastiaan answered 2 jaar ago

  Mindfulness biedt een mogelijkheid om contact te maken met het huidige moment en niet te oordelen over je gedachten en gevoelens. Het kan ons helpen ons meer bewust te worden van onze gedachten en emoties, wat uiteindelijk kan leiden tot een beter begrip van onszelf. Mindfulness kan ook verlichting brengen bij stress, angst en depressie.