Is Waardenburg syndroom een afwijking?

  0
  488
  Alle vragenCategorie: syndromenIs Waardenburg syndroom een afwijking?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Het Waardenburg syndroom is een aandoening van huid, haar, ogen en oren.
  Is Waardenburg syndroom een afwijking?
  4 Antwoorden
  Hans answered 2 jaar ago

  Ja, Waardenburg syndroom is een afwijking. Het is een genetische aandoening die veranderingen in de kleur van je haar, huid en ogen en doofheid kan veroorzaken. Het wordt veroorzaakt door een mutatie in een van de genen die de productie van melanine regelen, het pigment dat haar, huid en ogen hun kleur geeft.

  Jane answered 2 jaar ago

  Het syndroom van Waardenburg is geen afwijking. Het is een genetische aandoening die veranderingen veroorzaakt in de kleur van iemands haar, huid en ogen. Het kan ook gehoorverlies veroorzaken.

  Thijs answered 2 jaar ago

  Ja en nee. Het syndroom van Waardenburg is een genetische aandoening die gehoorverlies, veranderingen in de huidskleur en problemen met oogbewegingen kan veroorzaken. Het wordt beschouwd als een afwijking omdat het niet de "normale" manier is waarop iemand eruit ziet. Echter, niet alle mensen die Waardenburg syndroom hebben ervaren elk symptoom, en sommige mensen die het syndroom hebben zien er volkomen normaal uit.

  Hendry answered 2 jaar ago

  Waardenburg syndroom is een genetische aandoening die veranderingen veroorzaakt in de kleur van iemands haar, huid en ogen. Het kan ook leiden tot gehoorverlies. Mensen met Waardenburg syndroom hebben vaak een breed voorhoofd en laag aangezette oren.

  Ja, Waardenburg syndroom is een afwijking. Het wordt veroorzaakt door veranderingen in iemands genen, en het kan leiden tot fysieke veranderingen in iemands uiterlijk en gehoorverlies.