Hoe moet je psycholoog worden?

  0
  432
  Alle vragenCategorie: PsycholoogHoe moet je psycholoog worden?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Een psycholoog geeft adviezen, begeleiding en therapie aan mensen met behoefte aan geestelijke of emotionele steun. Je kunt niet zomaar psycholoog worden, want je moet eerst een opleiding van enkele jaren volgen.   Hoe moet je psycholoog worden?
  3 Antwoorden
  Melissa answered 2 jaar ago

  Een psycholoog heeft meestal een doctoraal in psychologie van een erkende universiteit. Na het behalen van het diploma moet men een klinische stage onder toezicht doorlopen en slagen voor het examen voor beroepsuitoefening in de psychologie. De vergunningseisen verschillen per staat. De meeste staten eisen dat psychologen om de twee jaar hun licentie verlengen en dat ze cursussen voor permanente educatie volgen om hun licentie te behouden.

  Klaas answered 2 jaar ago

  Om psycholoog te worden, moet u een undergraduate graad in psychologie behalen en daarna een doctoraal in psychologie. Daarna moet u een professionele stage doorlopen en slagen voor het examen voor beroepsuitoefening in de psychologie. Tenslotte moet u een vergunning krijgen van uw staat.

  Latifah answered 2 jaar ago

  Om psycholoog te worden, moet u een graad in psychologie behalen, gevolgd door een graad in psychologie (een master of een doctoraat). Daarna moet u een jaar stage lopen en het Psychologie Licentie Examen afleggen.