Hoe mediteren met edelstenen?

  0
  611
  Alle vragenCategorie: YogaHoe mediteren met edelstenen?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Tijdens het mediteren gebruiken sommige mensen edelstenen. Er zijn zeker speciale edelstenen waarmee men kan mediteren. Hoe moet je dus mediteren met edelstenen?
  3 Antwoorden
  Thomas answered 2 jaar ago

  Plaats de edelstenen in een cirkel om je heen, en ga dan comfortabel in het midden zitten. Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Als je inademt, stel je dan voor dat de lucht je lichaam en geest reinigt. Als je uitademt, stel je dan voor dat al je zorgen en zorgen wegdrijven op de wind.

  Als er gedachten in je opkomen, erken ze dan en laat ze gaan. Probeer niet tegen je gedachten te vechten of ze te onderdrukken; dit zal alleen maar meer spanning in jezelf oproepen. Accepteer ze in plaats daarvan gewoon voor wat ze zijn en laat ze dan gaan.

  Begin na een paar minuten je aandacht te richten op de edelstenen om je heen.

  Chantal answered 2 jaar ago

  Er zijn vele manieren om te mediteren met edelstenen, en de methode die je kiest zal afhangen van je persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen houden de steen tijdens de meditatie graag in hun hand, terwijl anderen hem liever op hun voorhoofd of borst leggen. U kunt ook proberen een klein altaar op te zetten met uw favoriete stenen, of ze te dragen als sieraden.

  Welke manier u ook kiest om met uw stenen te werken, het belangrijkste is om uw geest stil te houden en u te concentreren op uw ademhaling. Vaak kan het nuttig zijn om een intentie voor uw meditatie te bepalen voordat u begint. Je kunt je bijvoorbeeld richten op het loslaten van negatieve emoties, of jezelf openstellen om begeleiding van je hogere zelf te ontvangen.

  Klaas answered 2 jaar ago

  Er zijn vele manieren om met edelstenen te mediteren. Een manier is om de edelsteen in je hand te houden terwijl je mediteert. Een andere manier is om de edelsteen op je voorhoofd te plaatsen, vlakbij je derde oog. Je kunt ook een edelsteen ketting of armband dragen terwijl je mediteert.

  Elk type edelsteen heeft zijn eigen unieke energie en eigenschappen die je kunnen helpen bij je meditatiebeoefening. Zo kan amethist je helpen contact te maken met je intuïtie en spirituele leiding, rozenkwarts kan je helpen je hart te openen en je liefde en mededogen te vergroten, en citrien kan je helpen je creativiteit en optimisme te stimuleren.