Hoe kun je een psycholoog vinden?

  0
  206
  Alle vragenCategory: PsycholoogHoe kun je een psycholoog vinden?
  gast Staff asked 5 months ago

  Hoe kun je een psycholoog vinden?

  3 Answers
  Unice answered 5 months ago

  Er zijn een paar manieren om een psycholoog te vinden. De meest gebruikelijke manier is om een vriend of familielid om een verwijzing te vragen. U kunt ook in online gidsen zoeken, zoals de website van de American Psychological Association (APA) of de online gids van Psychology Today. U kunt ook uw plaatselijke ziekenhuis bellen en om een aanbeveling vragen.

  Tom answered 5 months ago

  Een psycholoog kunt u vinden door in het plaatselijke telefoonboek te kijken, door het aan een arts of andere gezondheidswerker te vragen, of door contact op te nemen met een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg.

  Melissa answered 5 months ago

  De beste manier om een psycholoog te vinden is door uw huisarts om een verwijzing te vragen. Maar als u er zelf een zoekt, kan de American Psychological Association (APA) u helpen een psycholoog bij u in de buurt te vinden.

  Denk eraan dat niet alle psychologen een vergunning hebben om therapie te geven. Als u iemand zoekt die u specifiek kan helpen met een psychisch probleem, zorg er dan voor dat de psycholoog een vergunning heeft in uw staat en over de juiste papieren beschikt.