Artikelen Pep en stimulatie middel rush poppers neemt toe in populariteit

Pep en stimulatie middel rush poppers neemt toe in populariteit

In begin van de jaren 70 waren rush poppers al in opmars en werden ze al veel gebruikt als pep-en stimulatie middel. Het gebruik van deze flesjes met vluchtige vloeistof neemt de laatste jaren opnieuw toe in ons land, voornamelijk onder twintigers en dertigers. Het product is gemakkelijk via een aantal clicks te bestellen via gespecialiseerde webshops en het gebruik is zeer eenvoudig: je ademt de damp van de vloeistof (isopropyl nitriet) via de neus in wanneer het flesje open ‘popt’ en deze stofjes gaan onmiddellijk naar de hersenen. Je ervaart hierdoor voor slechts enkele minuten een warm en lust opwekkend gevoel in je lichaam. Het middel werkt daarnaast spierverslappend en ontspannend. Het wordt voornamelijk op feestjes gebruikt en tijdens seksuele activiteiten vanwege deze stimulerende werking.

Kortstondig effect

Onder andere vanwege het kortstondige prettige effect is het roesmiddel waarschijnlijk zo in trek. Het is immers laagdrempeliger om zo’n flesje aan te schaffen wanneer je geen of nauwelijks nadelige lange termijn effecten ervaart, zoals bij andere opwekkende of verdovende middelen. Echter, bij hoge doseringen kunnen poppers wel degelijk gevaarlijk zijn. Doe het dus niet te vaak. Daarnaast kun je een tolerantie opbouwen wanneer je ze veel gebruikt, waardoor je steeds meer nodig hebt en op een bepaald moment verslaafd kunt raken.  Maak er dus geen gewoonte van. Daarnaast is het zeer belangrijk dat je voor gebruik de bijsluiter leest en de vloeistof nooit inslikt of in contact laat komen met de huid. Het is een gevaarlijke bijtende stof en uitsluitend geschikt om via de neus in te ademen.

Legale websites

Een andere reden die vermoedelijk de populariteit van dit product heeft laten toenemen, is omdat het zo makkelijk is om de middelen voor een scherpe prijs via internet te bestellen en discreet thuis te laten bezorgen. De poppers worden net zoals bijvoorbeeld lachgas legaal verkocht vanwege de warenwet. Websites die dit soort middelen legaal (of semi-legaal) verkopen zijn de laatste jaren enorm aan het groeien. Denk bijvoorbeeld ook aan de webpagina’s die in research chemicals handelen door middel van het slim omzeilen van de wet. De chemicaliën zijn gelegaliseerd omdat ze voor research doeleinden zijn bedoeld en ‘niet voor consumptie’. Maar op het werkelijke gebruik wordt uiteraard niet gecontroleerd.

Aanbod

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het middel een keer proberen? Je kunt verschillende poppers kopen via internet in allerlei soorten en maten tegen een scherpe prijs. De meest verkochte soort zijn de rush poppers. Voor de classic betaal je maar 3 euro 50. Hiermee ervaar je een korte aangename roes die zorgt voor een intense seksuele sensatie. De moeite waard om eens te proberen, maar doe het met mate.

Zobegaafd redactie
De Zobegaafd.nl redactie is dag in dag uit bezig met het schrijven van nieuwe kwalitatieve en informatieve artikelen om de website verder te verrijken met nuttige informatie. Objectiviteit en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van de redactie en zijn ook dagelijks bezig met het updaten van bestaande artikelen om op die manier de correctheid van de artikelen te waarborgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf op de hoogte

Bij het inschrijven kan je aangeven waar je interesses liggen, zodat je alleen relevante informatie opgestuurd krijgt! Schrijf je snel in en mis geen informatie meer. En vind je de nieuwsbrief niets? Onder elke email vind je een link waarmee je je binnen één klik weer kunt afmelden.

Ook interessant