Artikelen Mega Wheels recensie

Mega Wheels recensie

Vier speelvelden

Het zijn vier afzonderlijke tafels van drie bij drie spelers die de vier speelvelden vormen. Er zijn vijf winlijnen, waarvan drie horizontaal en twee diagonaal. Elke keer dat je speelt, krijg je een rol te zien met drie dobbelstenen, die je in een van de vier speelvelden moet plaatsen. Hierdoor heb je volledige controle over hoe je speelt en waar alles is ingesteld. Dit is een zeer strategisch spel! Na 12 rijen heb je alle vier de speelvelden ingevuld en op basis hiervan worden je winkansen berekend.

Omdat er vier aparte tafels zijn, wordt u niet met één regel betaald. Dat zou natuurlijk veel te simpel zijn. Je moet punten verdienen om verder te komen. Beschouw het volgende voorbeeld: als je een rij van drie hebt, krijg je 20 punten. Om je inzet te verdubbelen, moet je minimaal 100 punten hebben. Als u bijvoorbeeld een totale score van 500 punten heeft, ontvangt u een 20-voudig rendement op uw inzet.

Zoals eerder vermeld, is het spel verdeeld in vier secties: tafels, borden en kaarten. U ontvangt 1,5 keer het totale aantal punten als u een winnende lijn krijgt in drie van de vier tafels waaraan u speelt. Elke keer dat je ten minste één winning streak over alle tafels haalt, wordt het totale aantal punten verdubbeld! Het kan verstandig zijn om uw strategie te herzien om uw kansen op succes te maximaliseren.

Bonusronde

Lukt het je om drie bonussymbolen op een rij te krijgen, dan ontvang je een bonus. Dit kan zowel in horizontale als diagonale richting. Hierdoor kun je de uitkomst beïnvloeden doordat je de parameters instelt. Dit betekent niet dat u een bonus in de traditionele zin zult ontvangen, maar het suggereert dat u uw strategie hierop aanpast.

Je ziet het omvangrijke Mega Wheel verschijnen nadat je een bonus. Als je aan het grote wiel draait, maak je kans op verschillende prijzen. Naast geldprijzen en bonuspunten zijn er Mystery games, de Extrapot en een progressieve jackpot te winnen. De laatste twee zijn zonder twijfel de meest waardevolle.

Het leuke van deze bonusronde is dat je de mogelijkheid hebt om het rad zo vaak te draaien als je wilt. Overweeg dit scenario: je hebt de mogelijkheid om een ​​kleine geldprijs te weigeren na je eerste draai en door te gaan met draaien. U kunt veel punten ontvangen die een grotere hoeveelheid geld vertegenwoordigen, die u kunt accepteren, en het bonusspel is voorbij. U kunt mogelijk een prijs ontvangen bij uw eerste of tweede draai als u bereid bent wat meer risico te nemen. Doordat je nog meer kunt draaien dan wanneer het je voorlaatste draai is, is de kans groter dat er een nog betere prijs tot gevolg heeft.

Naast het Cashback Wheel, wat een uniek aspect is van dit dobbelspel, zijn er nog andere bonussen. Het is mogelijk dat u geen prijzen ontvangt. Elke keer dat u de vereiste 100 punten in een ronde niet haalt, krijgt u één munt voor die ronde. Als je 30 munten hebt, wordt het Cashback Wheel automatisch ontgrendeld en kun je het gebruiken om geld terug te verdienen.

Strategie

Dobbelspellen behoren tot de weinige slots die net zoveel strategie vereisen als zij. Als het gaat om klassieke slots, is het meestal een spel van draaien en hopen. Bij het spelen van dobbelspellen zoals Mega Wheels heb je de mogelijkheid om te kiezen of je je wilt concentreren op de bonusrondes of gewoon wilt proberen zoveel mogelijk punten te behalen. Het vinden van de juiste balans tussen het proberen om bonusrondes te activeren en het raken van andere winlijnen is van cruciaal belang voor succes.

Welke strategie u ook toepast bij betFIRST casino, denk eraan om altijd verantwoord te spelen!

Zobegaafd redactie
De Zobegaafd.nl redactie is dag in dag uit bezig met het schrijven van nieuwe kwalitatieve en informatieve artikelen om de website verder te verrijken met nuttige informatie. Objectiviteit en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van de redactie en zijn ook dagelijks bezig met het updaten van bestaande artikelen om op die manier de correctheid van de artikelen te waarborgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Blijf op de hoogte

Bij het inschrijven kan je aangeven waar je interesses liggen, zodat je alleen relevante informatie opgestuurd krijgt! Schrijf je snel in en mis geen informatie meer. En vind je de nieuwsbrief niets? Onder elke email vind je een link waarmee je je binnen één klik weer kunt afmelden.

Ook interessant