Welke klachten heb je bij burn out?

  0
  440
  Alle vragenCategorie: Burn OutWelke klachten heb je bij burn out?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Als je last hebt van een burn-out kun je je dagelijkse werkzaamheden nauwelijks of niet uitvoeren. Je voelt je ook vaak moe en uitgeput.   Welke klachten heb je bij burn out?
  2 Antwoorden
  Elain answered 2 jaar ago

  De meest voorkomende symptomen van burn-out zijn fysieke en emotionele uitputting, cynisme en onthechting, en een gevoel van verminderde prestaties. Andere symptomen zijn slaap-, concentratie- en motivatieproblemen, prikkelbaarheid of woedeaanvallen, meer ziektegevallen, relatieproblemen en zelfmoordgedachten. Als u een van deze symptomen ervaart, is het belangrijk dat u hulp zoekt bij een geestelijk verzorger.

  Joey answered 2 jaar ago

  Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de symptomen van burn-out kunnen per persoon verschillen. Enkele van de meest voorkomende symptomen van burnout zijn echter gevoelens van vermoeidheid, verveling, cynisme, onthechting en een laag gevoel van eigenwaarde. Bovendien kunnen mensen met een burn-out het moeilijk vinden om zich op hun werk te concentreren of te genieten van activiteiten die ze vroeger leuk vonden. En tot slot kunnen mensen met een burn-out meer kans hebben op lichamelijke gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn en buikpijn.