Welk boek lezen bij burn out?

  0
  505
  Alle vragenCategorie: Burn OutWelk boek lezen bij burn out?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Het lezen van een boek tijdens een burn-out kan kalmerend werken en is ook een rustige activiteit. Ook kan het jou helpen om te lezen over andere mensen met een burn-out en hoe zij dat hebben aangepakt. Welk boek lezen bij burn-out?
  3 Antwoorden
  Jane answered 2 jaar ago

  Het beste boek om te lezen tegen burn out is De kracht van het nu van Eckhart Tolle.

  Dit boek gaat over leven in het huidige moment en bewust zijn van je gedachten en handelingen. Het is een geweldig boek voor iedereen die zich overweldigd of gestrest voelt, omdat het je leert hoe je de controle over je leven kunt nemen en in het moment kunt leven in plaats van je verleden of toekomst je geluk te laten bepalen.

  Sebastiaan answered 2 jaar ago

  The Lean StartUp van Eric Ries.

  The Lean Startup is een must-read voor iedereen die in zijn huidige baan of carrière een burn-out ervaart. Het boek biedt een kader en methodologie voor het bouwen en runnen van een startup op een efficiëntere en duurzamere manier, die kan worden toegepast op elk bedrijf of project - inclusief je carrière. Het draait allemaal om het creëren van iets nieuws, het testen ervan, het leren ervan, en vervolgens het aanpassen onderweg. Als u zich opgebrand voelt, zal dit boek u helpen de controle over uw leven en werk op een zinvollere en productievere manier terug te krijgen.

  Thijs answered 2 jaar ago

  De Boekendief door Markus Zusak.

  De Boekendief is een roman over een jong meisje dat in Nazi-Duitsland bij een pleeggezin komt te wonen. Het verhaal volgt haar terwijl ze worstelt om haar plaats in de wereld te vinden en in het reine komt met de verschrikkingen van het Nazi-regime. Het is een ongelooflijk ontroerend verhaal, en het geeft een krachtig inzicht in het menselijk vermogen tot moed en mededogen in het aangezicht van het kwaad.

  Uiteindelijk is De Boekendief een verhaal over hoop, en het herinnert de lezers eraan dat hoe donker de dingen ook lijken, er altijd licht is aan het eind van de tunnel. Als je je opgebrand voelt, zal dit boek je eraan herinneren dat er nog steeds zin en doel is..