Wat is foetaal alcohol syndroom?

  0
  411
  Alle vragenCategorie: syndromenWat is foetaal alcohol syndroom?
  gast Staf asked 1 jaar ago
  Kortgeleden heb ik een artikel gelezen over het foetaal alcohol syndroom. Dit artikel was heel uitgebreid, maar kan iemand mij toch in het kort over dit syndroom vertellen.   Wat is foetaal alcohol syndroom?
  3 Antwoorden
  Boaz answered 1 jaar ago

  Foetaal alcohol syndroom (FAS) is een geboorteafwijking die wordt veroorzaakt doordat een zwangere vrouw alcohol drinkt. Alcohol kan de hersenen en organen van de groeiende baby beschadigen.

  Foetaal alcohol syndroom is de meest voorkomende bekende vermijdbare oorzaak van mentale achterstand in de Verenigde Staten. Baby's met foetaal alcoholsyndroom kunnen problemen hebben met denken, leren en gedrag. Ze kunnen ook lichamelijke problemen hebben, zoals hartafwijkingen, een laag geboortegewicht en gezichtsafwijkingen.

  Joey answered 1 jaar ago

  Het foetaal alcoholsyndroom is een vermijdbare geboorteafwijking die wordt veroorzaakt door het drinken van alcohol tijdens de zwangerschap. Alcohol kan de hersenen en andere organen van de zich ontwikkelende baby beschadigen.

  Het foetale alcoholsyndroom omvat een reeks fysieke, gedrags- en intellectuele problemen.

  Shannon answered 1 jaar ago

  Het foetaal alcohol syndroom is een geboorte afwijking veroorzaakt door het drinken van alcohol door een zwangere vrouw.

  Foetaal alcohol syndroom kan een breed scala aan problemen veroorzaken, waaronder fysieke, mentale en gedragsproblemen. Kinderen met foetaal alcohol syndroom hebben vaak een laag IQ en hebben meer kans op problemen op school. Ze hebben ook meer kans op sociale en gedragsproblemen, zoals problemen met de wet of vechtpartijen. Ze kunnen ook problemen hebben met hun zicht of gehoor. Sommige kinderen met foetaal alcoholsyndroom hebben hartafwijkingen of een groeiachterstand.