Wanneer doet men een intelligentie onderzoek?

  0
  396
  Alle vragenCategory: MindfulnessWanneer doet men een intelligentie onderzoek?
  gast Staff asked 9 months ago
  Een intelligentieonderzoek brengt het intelligentieniveau van een persoon in kaart. Denk maar aan woordenschat, taal of rekenen. Wanneer doet men een intelligentie onderzoek?
  2 Answers
  Unice answered 9 months ago

  Intelligentietests worden meestal gedaan wanneer iemand ervan verdacht wordt een leerstoornis of geestesziekte te hebben. Ze kunnen ook worden gebruikt om vast te stellen of iemand een verstandelijke handicap heeft.

  Femke answered 9 months ago

  beoordeling wordt gedefinieerd als "het verzamelen en interpreteren van informatie over de sterkte, het vermogen en het gedrag van tegenstanders."[1] De inlichtingencyclus is een proces dat door analisten wordt gebruikt om verzamelde informatie om te zetten in bruikbare inlichtingen. Er zijn zes stappen in deze cyclus: richting, verzameling, verwerking, analyse en productie, verspreiding, en terugkoppeling.[2]

  Inlichtingenbeoordelingen kunnen voor verschillende doeleinden worden gedaan. Een veelgebruikt doel is beleidsmakers te informeren, zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Inlichtingendiensten gebruiken evaluaties ook om inzicht te krijgen in de capaciteiten en intenties van potentiële tegenstanders. Dit stelt hen in staat te plannen voor onvoorziene omstandigheden en strategieën te bedenken om hun activiteiten te dwarsbomen.