Waarom psychologie in Utrecht studeren?

  0
  39
  Alle vragenCategory: PsycholoogWaarom psychologie in Utrecht studeren?
  gast Staff asked 1 week ago

  Waarom psychologie in Utrecht studeren?

  2 Answers
  Delores answered 2 days ago

  De Universiteit Utrecht is een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten van Nederland. Zij heeft een lange geschiedenis van uitmuntendheid in de psychologie en biedt een breed scala aan cursussen die alle aspecten van het vakgebied bestrijken.

  Utrecht heeft ook een uitstekende reputatie voor haar onderzoek, en is de thuisbasis van vele wereldberoemde psychologen. De stad zelf is een geweldige plek om te wonen, met veel culturele bezienswaardigheden en een levendig nachtleven. En omdat Nederland zo'n klein land is, is het gemakkelijk om je te verplaatsen, waardoor het perfect is voor studenten die Europa willen verkennen.

  Tamieke answered 2 days ago

  De Universiteit Utrecht biedt een unieke vierjarige Engelstalige bacheloropleiding Psychologie. Dit is de enige bacheloropleiding psychologie in Nederland die volledig is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS).

  Het programma is ontworpen in nauwe samenwerking met deskundigen van de BPS, en richt zich op het verstrekken van studenten met een solide basis in zowel het onderzoek en de praktijk gebaseerde aspecten van de psychologie. Studenten kunnen kiezen uit verschillende specialisaties, waaronder klinische psychologie, cognitieve psychologie, ontwikkelingspsychologie, onderwijspsychologie, forensische psychologie en gezondheidspsychologie.