Waarom asperges schillen?

    0
    375
    Alle vragenCategorie: syndromenWaarom asperges schillen?
    gast Staf asked 1 jaar ago
    Waarom moet je asperges eerst schillen voordat je ze klaarmaakt?
    3 Antwoorden
    Daan answered 1 jaar ago

    De taaie schil van een aspergestengel kan een beetje vezelig en moeilijk te kauwen zijn, dus schillen kan het smakelijker maken. Bovendien kan de schil soms zand of andere onzuiverheden bevatten. Door het schillen verdwijnt ook de houtachtige basis van de stengel.

    Latifah answered 1 jaar ago

    Er zijn een paar redenen om asperges te schillen. De eerste reden is dat de schil van asperges taai en vezelig kan zijn. Ten tweede geloven sommige mensen dat de schil van asperges bittere smaken bevat die de smaak van de groente kunnen beïnvloeden. Ten slotte kan het schillen van asperges de spijsvertering bevorderen.

    Tom answered 1 jaar ago

    Schillen van asperges is optioneel, maar kan nuttig zijn als de stengels dik of taai zijn. Om asperges te schillen, houdt u de basis van de stengel met één hand vast en gebruikt u een schilmesje om de schil eraf te snijden, te beginnen bij de basis en naar boven toe.