Waarom asperges schillen?

    0
    214
    Alle vragenCategory: syndromenWaarom asperges schillen?
    gast Staff asked 4 months ago
    Waarom moet je asperges eerst schillen voordat je ze klaarmaakt?
    3 Answers
    Daan answered 4 months ago

    De taaie schil van een aspergestengel kan een beetje vezelig en moeilijk te kauwen zijn, dus schillen kan het smakelijker maken. Bovendien kan de schil soms zand of andere onzuiverheden bevatten. Door het schillen verdwijnt ook de houtachtige basis van de stengel.

    Latifah answered 4 months ago

    Er zijn een paar redenen om asperges te schillen. De eerste reden is dat de schil van asperges taai en vezelig kan zijn. Ten tweede geloven sommige mensen dat de schil van asperges bittere smaken bevat die de smaak van de groente kunnen beïnvloeden. Ten slotte kan het schillen van asperges de spijsvertering bevorderen.

    Tom answered 4 months ago

    Schillen van asperges is optioneel, maar kan nuttig zijn als de stengels dik of taai zijn. Om asperges te schillen, houdt u de basis van de stengel met één hand vast en gebruikt u een schilmesje om de schil eraf te snijden, te beginnen bij de basis en naar boven toe.