Waar ligt de grondslag van psychiatrie?

  0
  551
  Alle vragenCategorie: PsychiaterWaar ligt de grondslag van psychiatrie?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Psychiatrie is een medisch specialisme en houdt zich bezig met psychische ziektebeelden en de psychische gezondheid in het algemeen.
  Maar waar ligt de grondslag van psychiatrie?
   
  3 Antwoorden
  Evie answered 2 jaar ago

  De basis van de psychiatrie is de studie van geestelijke ziekten. Het is een tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de diagnose, behandeling en preventie van geestelijke stoornissen. Psychiatrisch onderzoek kan bestaan uit een combinatie van klinische interviews, gestandaardiseerde tests en neuro-imaging.

  Bert answered 2 jaar ago

  De basis van de psychiatrie zijn de principes van de neurologie. Psychiatrie is de studie van het verstand, en het verstand kan alleen bestudeerd worden door zijn relatie met de hersenen.

  Noah answered 2 jaar ago

  De basis van de psychiatrie is de wetenschappelijke studie van geestelijke ziekten. Dit omvat de diagnose, behandeling en preventie van geestelijke ziekten. Psychiatrie is een tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de diagnose en behandeling van geestelijke stoornissen. Het verschilt van psychologie, de wetenschappelijke studie van menselijk gedrag en emoties.