Waar kan je ADD laten testen?

  0
  1442
  Alle vragenCategorie: stoornisWaar kan je ADD laten testen?
  gast Staf asked 2 jaar ago
  Als je vermoed dat iemand ADD heeft, moet zo een persoon dan naar de huisarts of wordt hij toch verwezen naar een specialist? Waar kan je ADD laten testen?
  5 Antwoorden
  Evelien answered 2 jaar ago

  Er zijn verschillende manieren om ADD te laten testen. U kunt bijvoorbeeld een online quiz doen op de website van ADD Resource Center. Daarnaast zijn er ook veel psychiaters die gespecialiseerd zijn in het diagnosticeren en behandelen van ADHD/ADD.

  Chantal answered 2 jaar ago

  De beste plaats om een ADD test te laten doen is om naar een dokter te gaan en hem een evaluatie te laten doen. Een geestelijke gezondheidsdeskundige kan ook een ADD-test afnemen. Er zijn ook enkele zelftests die je kunt doen, zoals de tests die je kunt vinden opADDtests.com. Het is echter altijd het beste om met een professional te overleggen voordat je een beslissing neemt over het testen of behandelen van ADD.

  James answered 2 jaar ago

  U kunt ADD laten testen door een professional in de gezondheidszorg, die een reeks tests zal uitvoeren om andere mogelijke oorzaken van uw symptomen uit te sluiten. Als alle andere oorzaken zijn uitgesloten, kan de deskundige je doorverwijzen naar een specialist voor verdere diagnose en behandeling.

  Er is niet één test om ADHD vast te stellen, omdat de aandoening zich bij verschillende mensen op verschillende manieren kan voordoen. Een deskundige in de gezondheidszorg zal doorgaans zoeken naar gedragspatronen die wijzen op ADHD, zoals moeite met opletten, hyperactiviteit en impulsiviteit. Er is echter niet één "test" voor ADHD en er is geen waterdichte manier om de diagnose te stellen.

  Daan answered 2 jaar ago

  Er zijn een paar verschillende manieren om ADD te laten testen. Een daarvan is om naar je huisarts te gaan en een test aan te vragen. Een andere optie is het bestellen van een online testkit. Er zijn ook verschillende ADD testcentra in het land.

  Vanessa answered 2 jaar ago

  Je kunt je op ADD laten testen door een psycholoog, een neuroloog of een psychiater.