Psychomotorische therapie wat is dat?

  0
  208
  Alle vragenCategory: therapiePsychomotorische therapie wat is dat?
  gast Staff asked 4 months ago
  Onlangs heb ik een artikel gelezen over psychomotorische therapie. Het was een heel interessant artikel en zou graag meer informatie hierover willen krijgen. Psychomotorische therapie wat is dat?
  2 Answers
  Wilma answered 4 months ago

  Het is een vorm van therapie die fysieke activiteit gebruikt om de geestelijke gezondheid te verbeteren. De activiteiten kunnen bestaan uit sport, dans of vechtsporten. Psychomotorische therapie kan mensen helpen met aandoeningen als ADHD, depressie en angst. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die een trauma hebben meegemaakt.

  Milan answered 4 months ago

  Psychomotorische therapie is een vorm van fysiotherapie die mensen helpt hun motorische vaardigheden en coördinatie te verbeteren. Het kan worden gebruikt om aandoeningen als hersenverlamming, multiple sclerose en de ziekte van Parkinson te behandelen.

  Psychomotorische therapie kan bestaan uit oefeningen die spierkracht, bewegingspatronen en evenwicht helpen verbeteren. Het kan ook technieken omvatten om het bewustzijn van het lichaam en hoe het beweegt te vergroten. Therapeuten kunnen spiegels of andere visuele hulpmiddelen gebruiken om patiënten te helpen beter te leren bewegen.