Is depressie een psychische stoornis?

  0
  487
  Alle vragenCategorie: stoornisIs depressie een psychische stoornis?
  gast Staf asked 1 jaar ago
  Bij depressie voelt een persoon zich vaak somber. Kan iemand mij vertellen als depressie een psychische stoornis is. Is depressie een psychische stoornis?
  3 Antwoorden
  Elain answered 1 jaar ago

  Ja, depressie is een geestelijke stoornis. Het is een aandoening die uw stemming aantast, waardoor u zich lange tijd verdrietig en hopeloos voelt. Depressie kan ook uw gedachten, gedrag en lichamelijke gezondheid beïnvloeden.

  Milan answered 1 jaar ago

  Ja, depressie is een geestelijke stoornis. Het is een ernstige geestesziekte die veel pijn en lijden kan veroorzaken. Mensen met een depressie voelen zich vaak hopeloos en hulpeloos, en kunnen aan zelfmoord denken.

  Depressie wordt veroorzaakt door een chemische onbalans in de hersenen. Het is te behandelen met medicijnen en therapie.

  Boaz answered 1 jaar ago

  Ja, depressie is een geestelijke stoornis. Het wordt gekenmerkt door aanhoudende gevoelens van verdriet, leegte, hopeloosheid en frustratie. Mensen die depressief zijn, kunnen ook verlies van belangstelling ervaren voor activiteiten waar ze ooit van genoten, veranderingen in eetlust of gewicht, moeite met slapen of concentreren, en gedachten aan zelfmoord.