Hoe werkt shockwave therapie?

  0
  449
  Alle vragenCategorie: therapieHoe werkt shockwave therapie?
  gast Staf asked 2 jaar ago

  Hoe werkt shockwave therapie?

  4 Antwoorden
  Meruchia answered 2 jaar ago

  Het is een niet-invasieve behandeling waarbij geluidsgolven met hoge intensiteit worden gebruikt om nierstenen te breken.

  De schokgolven reizen door uw lichaam en raken de stenen. Dit breekt ze in kleine stukjes die vervolgens in uw urine kunnen worden uitgescheiden. Schokgolftherapie is een veelgebruikte behandeling voor nierstenen. Het is niet-invasief, wat betekent dat u niet geopereerd hoeft te worden. En het is aangetoond dat het net zo effectief is als een operatie om nierstenen te breken.

  Jolijn answered 2 jaar ago

  Schokgolftherapie werkt door energie aan het lichaam toe te dienen in de vorm van geluidsgolven. Deze energie wordt vervolgens door het lichaam opgenomen en veroorzaakt een reactie die tot genezing leidt.

  Schokgolftherapie wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder schouderpijn, achillespeesontsteking en fasciitis plantaris. Het blijkt een effectieve behandeling te zijn voor deze aandoeningen en kan verlichting bieden voor patiënten die geen succes hadden met andere behandelingen.

  Thijs answered 2 jaar ago

  Schokgolftherapie is een behandeling waarbij akoestische golven worden gebruikt om plaque af te breken en uit de slagaders te verwijderen. De golven helpen de plaque los te maken, zodat deze gemakkelijker kan worden weggespoeld door het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam. Schokgolftherapie is een relatief nieuwe behandelingsoptie voor coronaire hartziekte, en het onderzoek naar de voordelen en mogelijke bijwerkingen op lange termijn is nog gaande.

  Samantha answered 2 jaar ago

  Schokgolftherapie is een niet-invasieve medische behandeling waarbij geluidsgolven van hoge intensiteit worden gebruikt om verschillende aandoeningen te helpen behandelen. Deze geluidsgolven worden gericht op het te behandelen gebied, en ze helpen de opbouw van plak te breken en de bloedstroom te verbeteren. Dit kan helpen om ontstekingen en pijn te verminderen, en het kan ook helpen om de functie te herstellen.