Hoe vaak shockwave therapie bij hielspoor?

  0
  284
  Alle vragenCategory: therapieHoe vaak shockwave therapie bij hielspoor?
  gast Staff asked 6 months ago

  Hoe vaak shockwave therapie bij hielspoor?

  5 Answers
  Vanessa answered 6 months ago

  Meestal wordt aanbevolen dat mensen die schokgolftherapie voor hielspoor ondergaan 3-4 sessies per week ondergaan, waarbij elke sessie ongeveer 15-20 minuten duurt. Het aantal sessies en de behandelingsfrequentie kunnen echter variëren, afhankelijk van de ernst van uw aandoening en de aanbevelingen van uw arts.

  Milan answered 6 months ago

  Schokgolftherapie is een niet-invasieve behandeling die geluidsgolven gebruikt om pijn te behandelen. Het wordt vaak gebruikt voor de behandeling van hielspoor, een aandoening waarbij een spoor, of botvorming, op het hielbeen ontstaat.

  Schokgolftherapie kan worden aanbevolen als u andere behandelingen zonder succes hebt geprobeerd of als u pijn hebt die na verloop van tijd niet verbetert. Schokgolftherapie wordt meestal poliklinisch uitgevoerd. U bent wakker en alleen het te behandelen gebied wordt verdoofd.

  Jozua answered 6 months ago

  Shockwavetherapie voor hielspoor wordt gewoonlijk eenmaal per week gedurende drie weken toegediend. Dit kan echter variëren, afhankelijk van de aanbeveling van uw arts. Volg de instructies van uw arts zorgvuldig op.

  Hendry answered 6 months ago

  Een enkele behandeling is meestal voldoende. U kunt echter een tweede behandeling nodig hebben als de pijn aanhoudt. Bespreek uw individuele behoeften met uw arts.

  Famke answered 5 months ago

  Dat hangt af van de ernst van uw hielspoor. Sommige mensen hebben maar één sessie nodig, terwijl anderen meerdere behandelingen nodig hebben. Gewoonlijk krijgt u ongeveer drie sessies per week gedurende vier weken. U moet shockwavetherapie ook blijven gebruiken als onderhoudsbehandeling om de paar maanden om uw hielen gezond te houden.