Hoe lang opvoeding pup?

  0
  401
  Alle vragenCategorie: TraumaHoe lang opvoeding pup?
  gast Staf asked 1 jaar ago
  Een pup heeft veel verzorging en aandacht nodig. In het begin ontwikkelt een puppy zich heel snel. Maar het kan een tijd duren voor dat hij zich als een volwassen hond zal gedragen.   Hoe lang opvoeding pup?
  4 Antwoorden
  Jelisa answered 1 jaar ago

  Dat hangt af van het ras van de pup en hoeveel werk u erin steekt. Sommige rassen, zoals border collies, zijn gefokt als werkhonden en hebben veel beweging en training nodig. Andere rassen, zoals bulldogs, zijn gefokt als luie honden op de bank en hebben niet zoveel werk nodig.

  In het algemeen raden de meeste mensen aan een pup op te voeden tot hij minstens 12 weken oud is. Op die leeftijd moet een pup gevaccineerd zijn en begonnen zijn met een basis gehoorzaamheidstraining. Daarna hangt het ervan af hoeveel werk u erin wilt steken. Voortdurende socialisatie en gehoorzaamheidstraining zijn belangrijk gedurende het hele leven van de hond, maar vooral in het eerste jaar. Dus als u bereid bent om dat soort verplichtingen aan te gaan..

  Rachel answered 1 jaar ago

  De tijd die nodig is om een puppy op te voeden hangt af van de individuele hond en het temperament van de puppy. Sommige pups zijn relatief gemakkelijk te trainen en zijn met 8 weken al zindelijk. Bij andere kan het tot 12 of 16 weken duren voordat ze volledig zindelijk zijn.

  De tijd die nodig is om een puppy zindelijk te maken varieert ook sterk, afhankelijk van de intelligentie van de pup en zijn bereidheid om te leren, en van het geduld en het doorzettingsvermogen van de eigenaar. De meeste mensen vinden dat het minstens enkele maanden ijverig werk (en veel herhaling) kost om een pup goed te trainen.

  Tamieke answered 1 jaar ago

  Het kan wel een jaar duren om een puppy volledig te trainen. Dat hangt af van het niveau van gehoorzaamheid dat u nastreeft, en hoe consequent u bent met commando's en training.

  Priscilla answered 1 jaar ago

  Dat hangt af van het ras van de pup. Over het algemeen kunnen puppy's binnen een week zindelijk worden en zouden ze binnen twee maanden volledig zindelijk moeten zijn. Bij grotere rassen kan het echter langer duren om ze zindelijk te maken en bij kleinere rassen gaat dat sneller. De gehoorzaamheidstraining duurt meestal vier tot zes maanden.