Sample author name

Expert hoogsensitiviteit

535 POSTS
118 REACTIES

Susan Marletta Hart is expert op het gebied van hoogsensitiviteit en waarborgt hiermee de kwaliteit van de artikelen die binnen deze categorie op Zobegaafd vallen. Susan schreef meerdere boeken over hoogsensitiviteit en de verschillende gerelateerde symptomen waar hoogsensitieve mensen mee te maken hebben. Zo brengt zij meer duidelijk en inzicht in de manier waarop hoogsensitiviteit invloed heeft op het leven van mensen die hiermee te maken hebben, en biedt zij handvaten waar zij zich aan vast kunnen houden wanneer zij hier beter mee willen leren omgaan.

Als auteur van boeken zoals ‘leven met hooggevoeligheid’ en ‘hoogsensitiviteit en stress’ baant Susan Marletta Hart de weg voor mensen die moeite hebben om hun dagelijkse taken te vervullen door de symptomen die deze karaktertrek met zich meebrengt. Maar ook de positieve kanten van hoogsensitiviteit worden belicht, waarbij gekeken wordt welke voordelen hoogsensitieve mensen hebben en hoe zij deze sterktes zo goed mogelijk kunnen inzetten. Dit biedt nieuwe perspectieven om met hoogsensitiviteit om te gaan en zo een sterker karakter te creëren dat tegengas biedt bij symptomen waar mensen vaak lastig mee om kunnen gaan.

Al ruim 20 jaar zet Susan zich in om meer informatie te bieden over hoogsensitiviteit en de informatie zo veel mogelijk te verspreiden. Hiermee hielp zij al duizenden mensen die hiermee te maken hebben, maar gaf zij ook betere inzichten voor familieleden en vrienden die met hoogsensitieve karakters in hun omgeving te maken hebben. Vandaag de dag organiseert Susan ook retreats in Nederland waar hoogsensitieve mensen samenkomen en tot rust kunnen komen. Dit biedt hen een nieuwe inkijk in unieke methodes om gedurende de dag tot rust te komen en de negatieve dingen zo veel mogelijk om te zetten naar sterktes.

Artikelen

Sample post title 0

Sample post no 0 excerpt.

Sample post title 1

Sample post no 1 excerpt.

Sample post title 2

Sample post no 2 excerpt.

Sample post title 3

Sample post no 3 excerpt.

Sample post title 4

Sample post no 4 excerpt.

Sample post title 5

Sample post no 5 excerpt.

Sample post title 6

Sample post no 6 excerpt.

Sample post title 7

Sample post no 7 excerpt.

Sample post title 8

Sample post no 8 excerpt.

Neem contact op!

[contact-form-7 id=”1726″ title=”Contactformulier 1″]